Een geslaagd Young Deloitte event

  • Deloitte Nederland
  • 15 maart 2011
Deloitte

De top floor van het hoogste gebouw van Nederland; een ideale locatie om een belangrijke klant mee naar toe te nemen, een innovatieve workshop te organiseren of een borrel te houden met het management van grote organisaties. Bij Young Deloitte Consulting leek het ons vooral een mooie locatie voor een feestje!

Normaal zijn dat soort sky lounge feestjes alleen in de duurste clubs in wereldsteden, met een gastlijst waar je amper op kan komen. Een mooie uitdaging om dit jaar aan te gaan om zo op spectaculaire wijze Young Deloitte op de kaart te zetten.

Zomaar een uitnodiging zou niet voldoende overbrengen hoe gaaf dit feest ging worden! Allereerst hebben we een borrel georganiseerd in een Amsterdams penthouse van drie verdiepingen als kickoff van het nieuwe jaar. Toplocatie voor een borrel, maar zoals verwacht was er, ondanks de champagne, oesters, DJ en open bar geen volle gastenlijst. Desondanks werd het een erg geslaagde avond. Toen de collega’s die niet waren gekomen er maandag achter kwamen dat het niet zo maar een borrel was, leverde het een hoop chagrijnige collega’s op, belangrijker nog de mailbox was in no time vol met de vraag wanneer het volgende event georganiseerd werd. Doel bereikt.

Vervolgens moest alles op alles gezet worden om een feest te organiseren op de 44e verdieping van de Maastoren, makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is Young Deloitte Consulting er om de jongere generatie consultants met elkaar en de organisatie te verbinden en konden we op een groot netwerk rekenen om dit alles voor elkaar te krijgen. Natuurlijk deelde we informatie over het event via yammer en andere sociale netwerken om de buzz te beginnen. In een jonge netwerkorganisatie als Deloitte Consulting gaat het dan als een lopend vuurtje. Helemaal na de enthousiaste verhalen van het eerste event. Binnen enkele dagen zat de gastenlijst bomvol.

18 februari was het dan zo ver; opgehaald met bussen arriveerden de Young Deloitte consultants, hostesses beneden bij de lift om de jassen in ontvangst te nemen en de gastenlijst bij te houden, om vervolgens iedereen naar de 44e verdieping te dirigeren.Daar wachtte een omgetoverde conferentieruimte; witte loungebanken, een verlichtte dansvloer, sfeerverlichting, een podium, een DJ, saxofonist, zangeres, cocktailshakers en een Hollandse bar, niet je typische kantooromgeving... En dat allemaal uitkijkend over een verlicht Rotterdam.

Na een geweldige avond is iedereen weer in de bus gestapt en naar huis gereden, wat voor de bus naar Amsterdam een rijdende afterparty werd door de aanwezigheid van de apres ski CD van de skitrip die we met z’n allen een paar weken daarvoor hadden beleefd.

Volgend jaar gaan we deze avond overtreffen, al zal dat een pittige uitdaging worden, en daarvoor zoeken we nog een drietal (nieuwe) collega’s die goed zijn in het organiseren van feestjes voor het bestuur.

Jasper de Valk
Consultant
Human Capital

 

Deloitte Nederland

Een leuke vergoeding, één dag per week werken! De Ideale Bijbaan Tax

  • Deloitte Nederland
  • 24 februari 2011
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven