Een Iphone 4 én een nieuwe laptop – dank u Sinterklaasje #Deloitte

  • Deloitte Nederland
  • 08 december 2010
Deloitte

Pakjesavond vond vorige week plaats bij de Nederlandse Deloitte kantoren. Sinterklaas had voor iedere Deloitte medewerker een pakje klaarstaan. Alle medewerkers hebben een nieuwe telefoon, (de Iphone 4!) en een nieuwe laptop gekregen. Deze week leveren we allemaal de oude laptops en telefoons in. 

Je kon het pakketje op kantoor op halen en als het beter uitkwam werd het pakketje thuisbezorgd. Het kon haast niet efficiënter en beter geregeld worden door onze collega’s verantwoordelijk voor de ‘uitrol’. De data overdracht van de oude laptop naar de nieuwe laptop was goed geregeld. Binnen no time was ik up and running met mijn nieuwe computer en telefoon. 

Sinds vorige week ben ik dan ook een trotse eigenaar van deze nieuwe speeltjes. Als accountant en actief in de Technology, Media en Telecommuncations branche en Fast50 community manager is het helemaal top om met de Iphone 4 uitgerust te zijn. Ik ben nu toch beter in staat om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws binnen de Tech en Venture Capital wereld, van de laatste updates op Twitter en op de hoogte te blijven van de nieuwste apps in de App Store. In 2011 zal ‘mobile’ weer een hele grote en nog bepalendere rol gaan spelen binnen ons dagelijks leven. 

Ik betaal dan ook met alle liefde de eigen bijdrage voor het privé gebruik van de Iphone. Thuis heb ik inmiddels wifi geïnstalleerd en ben constant up to date van de laatste gang van zaken in mijn mailbox en calendar. Zo ben ik ook beter in staatgebruik te maken van de Mobypicture app om af en toe eens leuke foto’s te uploaden naar de werkenbijdeloitte.nl website. Shoot and share! 

Deloitte Nederland

Waarom ik voor Deloitte heb gekozen

  • Deloitte Nederland
  • 19 november 2010
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven