Een jongensdroom: The Race Experience!

  • Deloitte Nederland
  • 28 juni 2011
Deloitte

Op de Intern Talent Day heb ik een ‘Race Experience’ op het Circuitpark Zandvoort gewonnen. Gisteren was het zover, om 10 uur stonden mijn mede-winnaar Nick van der Kruijs en ik paraat op het circuit. Hier kregen we een korte briefing over wat ons te wachten zou staan. We begonnen de dag met twee rondjes over het circuit in een gloednieuwe Porsche 911. Het was geweldig om de acceleratie, wegligging, vertragingen en versnellingen van de auto op het Circuit te ervaren.

Hierna hielden we een Dragrace met een 500pk sterke Dodge Charger. Hierbij was vooral de handelingssnelheid belangrijk. Het gebrul van de auto klonk ons als muziek in de oren! Tijdens de lunch kwam ons adrenaline-niveau weer een beetje op pijl. We vervolgden het programma met driften, karten, slalommen in een Suzuki Swift, ijsrijden en het rijden in een jeep door de duinen. Wat een kick!

Na deze aparte en unieke belevenissen volgde het hoogtepunt van de dag; rijden op het circuit in een Formulewagen! Een jongensdroom. We mochten zelf in de cockpit kruipen en konden zo het stuurgedrag, de snelheid en de lage wegligging van een supersnelle formulewagen ervaren.Tot slot mochten we met een BMW 130i Cup look-a-like over het circuit racen. In deze comfortabele 4-deurs auto race je op een andere manier over het circuit dan met de eerste twee wagens. De dag werd in stijl afgesloten op het strand van Zandvoort onder het genot van een hapje verse vis.

Al met al was deze dag een unieke belevenis die ik niet snel zal vergeten. Graag wil ik ook de organisatoren van de Intern Talent Day bedanken voor deze unieke ervaring!
 

 

Bekijk ook de video en foto's van de Deloitte Intern Talent Day 2011!

Deloitte Nederland

Zenuwen

  • Deloitte Nederland
  • 27 juni 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven