Een kijkje in de keuken van de afdeling 'Reputation' bij Deloitte - deel 2

  • Deloitte Nederland
  • 07 december 2012
Deloitte

Veel mensen zijn er nog niet van op de hoogte dat er bij Deloitte naast onze Accountancy collega’s ook professionals werkzaam zijn binnen het vakgebied risicomanagement en control. We hebben zelfs een aparte 'Risk services' afdeling waar ongeveer 300 collega’s werkzaam zijn binnen de onderdelen: Reputation, Controls en Security & Privacy. Het 'Reputation' team bestaat uit een aantal onderdelen: Compliance, Forensic, Analytics en Financial Risk.

Om je een indruk te geven hoe het is om binnen het onderdeel 'Reputation' te werken,  stellen wij in deze blog graag twee collega’s aan je voor:


Robert Wendte

Manager Analytics, sinds 2 jaar werkzaam bij Deloitte. Houdt van roeien, trivia en zijn twee jonge dochtertjes. 

 

"Het leuke aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is. Met een team van getalenteerde mensen met verschillende achtergronden werken wij aan de meest uiteenlopende vraagstukken waarbij data analyse de rode draad is. We helpen bijvoorbeeld organisaties met issues op het gebied van data-kwaliteit en ontsluiten omvangrijke data-bronnen op visuele wijze om risico’s van een klant continu te beheersen op basis van feiten.

Samen hebben we de passie om van data informatie te maken. We werken in een open cultuur waarin we gemakkelijk kennis delen en gebruik kunnen maken van verschillende specialisten. Ik typeer mijn werk wel eens als pragmatisch puzzelen waarbij de focus ligt op de klant."

 

Hinke Visser

Manager Analytics, sinds 5 jaar werkzaam bij Deloitte. Hinke houdt naast werken ook van wijnproeverijen aflopen en sprint-triatlons beoefenen.

 

Hinke heeft een Bedrijfswiskunde en Informatica achtergrond. Tijdens het zesde en tevens laatste jaar van deze studie heeft zij een onderzoeksstage van een half jaar binnen het Analytics team van Risk Services gedaan. Vijf jaar later werkt zij nog steeds met erg veel plezier binnen dit team. "Het is een jong, hecht team dat zich voor een grote verscheidenheid aan klanten (van overheid tot grote banken) inzet om met behulp van Data Analytics technieken risico vraagstukken in kaart te brengen. Voorbeelden zijn revenue assurance, data conversies en fraude-analyses." Haar werkzaamheden bieden Hinke steeds weer nieuwe uitdagingen, waardoor zij zich ook verder kan ontwikkelen als professional binnen haar vakgebied.

Hinke Visser en Robert Wendte zijn werkzaam binnen het  Analytics team. Zou je ook graag met hen samen willen werken? Bekijk dan onderstaande vacatures:

 

Ben je benieuwd naar de collega's die zich bezighouden met het onderwerp Forensic Technology? Lees dan de blogpost 'Een kijkje in de keuken van de afdeling 'Reputation' bij Deloitte - deel 1'.

 

Deloitte Nederland

Een terugblik op het Deloitte Student Open 2012

  • Steef van Kuijen
  • 05 december 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven