Een terugblik op de hoogtepunten van de Fair Chance Foundation van het afgelopen jaar

  • Richa van Zoelen
  • 23 januari 2013

Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment om even terug te kijken naar alle mooie momenten van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het komend jaar. Want natuurlijk hopen we dat dit jaar nog meer vrijwilligers zich willen inzetten om jongeren te helpen bij het waarmaken van hun ambities. Met tijd, geld en kennis. Om zo de doorstroom van deze jongeren naar de arbeidsmarkt te verbeteren zodat ze uit hun situatie kunnen breken. Gedurende het jaar faciliteert de Fair Chance Foundation projecten in samenwerking met onze maatschappelijke partners IMC Weekendschool, JINC en het Nibud Geldexamen. Bovendien zetten medewerkers van Deloitte zich via de Fair Chance Foundation één keer per jaar massaal in voor jongeren tijdens onze landelijke vrijwilligersdag Impact Day. In deze blogpost een paar leuke weetjes uit de hoogtepunten van 2012.

Wisten jullie dat...
- Deloitters van elke function, van assistent tot aan Raad van Bestuur zich hebben ingezet bij het geven sollicitatietrainingen?
- Er bijna 500 mensen hebben meegedaan aan de landelijke vrijwilligersdag Impact Day?
- We hiermee 2.500 leerlingen hebben bereikt?
- We door middel van 40 projecten in bijna elke provincie van Nederland vrijwilligerswerk hebben verricht?
- Impact Day voor het eerst is afgesloten met de 'Maastoren Challenge'?
- De Maastoren bestaat uit 44 verdiepingen (812 treden!) en deze beklommen zijn door bijna 100 sportieve collega’s en relaties? 
- We hiermee € 11.117 hebben opgehaald voor Champs on Stage?
- We samen met Gemeente Rotterdam aan alle 300 basisscholen in Rotterdam het Nibud Geldexamen hebben geschonken?
- We zo'n 450 stropdassen hebben ingezameld voor de 200 kinderen die een gastles van het Nibud Geldexamen kregen dankzij inzamelingsacties op verschillende kantoren

Kortom, veel Deloitters hebben zich vorig jaar As One ingezet voor de Fair Chance Foundation. Natuurlijk hopen we dat dit jaar nog meer vrijwilligers zich willen inzetten om jongeren te helpen bij het waarmaken van hun ambities. Met tijd, geld en kennis. Om zo de doorstroom van deze jongeren naar de arbeidsmarkt te verbeteren. 

 

Wil je verder lezen?

  • Klik dan hier voor uitgebreid overzicht van de hoogtepunten.
  • Meer informatie over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Deloitte Nederland? Klik dan hier
     

Richa van Zoelen

Assistent

Richa van Zoelen | 21 jaar | Werkzaam voor de Fair Chance Foundation van Deloitte | Studeert bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam | Zet zich in voor Stichting Pallieter, voor ongeneeslijk zieke kinderen | Houdt van muziek, festivals, film, reizen en sporten

Hoe nieuws je werk bepaalt

  • Johan Louwerse
  • 22 januari 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven