Een terugblik op de kick-off voor Business Course Audit & Tax naar Istanbul

  • Mina Reggani
  • 15 november 2012

Na alle voorbereidingen, selectiedagen en de lastige klus van het selecteren van zestien studenten, was het dan eindelijk zover: vrijdag 9 november vond de kick-off van de Business Course Audit & Tax plaats! Dit was de dag waarop de studenten en Deloitters elkaar konden ontmoeten en het programma van de Business Course werd gepresenteerd.

De dag begon met het ontvangst van de studenten in de Maastoren te Rotterdam. Samen met de studenten gingen wij richting de 44e verdieping, waar de studenten welkom werden geheten door Sandra Heuts (Partner Clients & Markets). Gedurende de dag kwamen de studenten meer te weten over Deloitte (wereldwijd) en haar Fair Chance Foundation. Zeer interessant was ook de presentatie van Dick Berlijn (Director Clients & Markets) aangaande teaming en leiderschap.

De schrijfblokken kwamen tevoorschijn tijdens de presentatie van de klant waar de studenten gedurende de Business Course in Istanbul een proposal voor moeten schrijven. Aandachtig werden er aantekeningen gemaakt. Indrukwekkend waren dan ook de presentaties van de studenten waarbij zichzelf als team moesten presenteren om de opdracht van de klant te winnen. Dit belooft veel goeds voor de Business Course!  Minder formeel was het moment waarop de faculty zich moest voorstellen. Hierbij moesten wij namelijk een voorwerp gebruiken. Dit ging van sportschoenen tot aan Mozart en een boodschappentas tot aan een poppenverzameling… Grote kans dat de studenten nu aan een bepaald voorwerp moeten denken bij het zien van de faculty!

De dag eindigde met een borrel. De stemming zat er goed in! Na de kick-off belooft het een leerzame, maar zeer zeker ook een plezierige Business Course te worden. Mijn motto voor de Business Course is dan ook: Work hard, play hard! De voorbereidingen zijn getroffen, de deelnemers zijn bekend, het programmma staat vast, de locatie is gereserveerd, de drive is aanwezig, de sfeer zit erin… Istanbul here we come!

Mina Reggani

Staff Core Audit

Mina Reggani / 26 jaar / Core Audit - Rotterdam / Economics & Business Economics / Dans, muziek & sport

Ready for take off!

  • Rosa Ordelman
  • 14 november 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven