Een terugblik op het Deloitte Student Open

  • Sabrina Vuyk
  • 25 oktober 2011

In het weekend van 7, 8 en 9 oktober 2011 stond BurgGolf Purmerend in het teken van de 1e jubileumeditie van het Deloitte Student Open.

100 studenten uit het gehele land hebben gestreden voor verschillende titels. Het hoofdtoernooi van dit weekend was het NSK, Nederlands Studenten Kampioenschap. Hierbij spelen negen teams van 4 personen twee bruto strokeplay rondes om met de eer van deze titel er vandoor te gaan. RSGA Sweetspot uit Rotterdam trok wederom aan het langste eind, en werd voor de derde keer op rij Nederlands Studenten Kampioen. Rogier Mol, lid van de studenten golfvereniging uit Rotterdam werd ook 1e bij de Topklasse Heren. Bij de dames is Leonie Warringa als winnaar naar voren gekomen. Wij feliciteren hen van harte met hun overwinning!

Voorzitter Wilfred Askes: “Het is fantastisch om te zien dat we met 100 studenten uit het gehele land op één plek bij elkaar komen om te strijden voor verschillende titels. RSGA Sweetspot is de terechte winnaar van dit toernooi, het is niet niks om voor een derde maal deze titel in de wacht te slepen. We hebben er als organisatie alles aan gedaan om het voor de studenten zo fantastisch mogelijk te maken. Met behulp van sponsoren kunnen wij dit realiseren voor studenten prijzen. Onze hoofdsponsor Deloitte willen we dan ook hartelijk bedanken. Zonder hen en alle andere sponsoren is het onmogelijk een toernooi van deze kwaliteit en inhoud te organiseren.” 

Deze 5e editie werd ondanks de barre weeromstandigheden een prachtig weekend met een terechte winnaar. Voor Deloitte was het dit jaar de eerste keer dat wij dit toernooi sponsorden en er waren dan ook een aantal Deloitters naar Purmerend gereden om de sfeer te proeven. Op zaterdag speelden er zelfs drie Deloitters mee met het recreantengedeelte.

Op dit moment wordt er door de organisatie van het Student Open hard gewerkt aan de afronding van deze jubileumeditie. Binnenkort staan de foto’s op de site van het Student Open. Deze site kun je ook in de gaten houden voor details voor volgend jaar; de volgende editie zal hoogstwaarschijnlijk in mei 2012 plaats zal vinden.

Kijk op de ‘Deloitte Nederland’ Facebookpagina voor onze foto’s.

Sabrina Vuyk

Brand value manager Cyber Security

Sabrina Vuyk is werkzaam als Brand Manager binnen Deloitte en heeft expertise op het gebied van Corporate Communicatie, Social Media, Online Marketing. Heeft Cyber Security als aandachtsgebied en zet zich daarnaast in voor diverse andere projecten, waaronder Het Geldexamen, HackLab voor kids, De Maastoren Challenge.

Leader of Tomorrow voor een dag

  • Deloitte Nederland
  • 24 oktober 2011
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven