Een toertocht door de uitlopers van de Alpen

  • Jeroen Verstappen
  • 08 mei 2013

Vandaag was ik in een kerk. Nu kom ik daar normaal gesproken nooit, maar om het teamuitje toch een cultureel verantwoord aspect te geven, hadden we besloten een korte tussenstop te maken bij de grote kerk van Zwiefalten. De kerk waarin we ons begaven was mooi van lelijkheid (roze marmer, veel goud, kortom een typisch voorbeeld van een bouwwerk uit de Barokke tijd), maar een dergelijk bezoek dwingt mij desalniettemin tot nadenken. Terwijl ik na het bezoek aan de kerk mijn zonden zit te overdenken, hoor ik beneden de onmiskenbare stemmen van mijn teamleden. Ze hebben zich verzameld in de keuken en storten zich op de zwaarste klus van de dag: het bereiden van de maaltijd.

Twee weken geleden besloten we democratisch dat het tijd werd voor een teamuitje. Een van de teamleden heeft een huisje in het zuiden van Duitsland, met een paar mooie oldtimers in de garage. Dus besloten we in gezamenlijkheid dat dit de locatie van ons bezoek zou moeten worden. Gezien de beperkte capaciteit van het aantal zitplaatsen in de auto’s, beperkte onze reisgezelschap zich tot zes personen. Enige spoed was bij het plannen wel gebaat, de kans op sneeuw in de uitlopers van de Alpen wordt eind september namelijk steeds groter, dus werd de vertrekdatum gepland voor het eerste weekend van oktober. Ondanks de korte tijdspanne tussen planning en datum van vertrek, was de equipe voor onze toertocht al gauw samengesteld. Twee weken later reisden wij met een aantal autogekken uit ons Corporate Finance team af naar een zonovergoten Stuttgart.

Wanneer ik de keuken in loop zie ik één van mijn collega’s als een ware chef-kok achter het fornuis staan, terwijl één van de twee partners zich inmiddels over de wijn heeft ontfermd. De manager uit mijn team heeft zichzelf de regie over de jongste analist toebedeeld en coördineert al zittend het tafeldekken, terwijl de andere partner zich met de muziek bezig houdt. Kortom, iedereen doet waar hij het best in is. Na een fantastische maaltijd tot ons genomen te hebben, besluiten we dat het tijd wordt een korte evaluatie van de dag te houden. We hebben vandaag de hele dag door de omgeving getoerd, waarbij we van de fantastische omgeving ten zuiden van Stuttgart hebben genoten. Heerlijk weer maakte het rijden met een open kap tot een feest en het glooiende landschap met de verlaten wegen verleidde ons tot enigszins sportief rijgedrag, waarbij een ware fotoshoot niet mocht ontbreken.


Na een fantastische laatste avond wordt het helaas tijd morgen weer terug te keren naar de orde van de dag… 

Jeroen Verstappen

Business Analyst – Corporate Finance

Jeroen studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en is in 2011 gestart bij het Debt Advisory team. Hij is betrokken geweest bij meerdere acquisitietrajecten, alsmede herstructureringen en herfinancieringen.

Alles wat je wilt weten over een manager Clients & Markets

  • Sjoerd Roset
  • 06 mei 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven