Een twitterend nieuw jaar! #DeloitteWish

  • Deloitte Nederland
  • 23 december 2010
Deloitte

 

Enige tijd geleden ontstond het idee voor een ludieke oud & nieuw actie. Along the way hebben we al veel acties gezien. Van ouderwetse briefkaarten en oliebollen tot e-greetings en videoboodschappen. Dit jaar willen wij dat samen met Maximum proberen te overtreffen. Maximum bedacht geheel in stijl, passend bij onze innovatieve visie, een bijzonder en openbaar concept.

Via drie lasers willen wij jouw nieuwjaarstweets projecteren op het hoogste kantoorgebouw van Nederland: de Maastoren. Verstuur een twitter bericht met daarin #DeloitteWish en voordat je het weet zal deze op 165 meter hoogte in Rotterdam te zien zijn. Natuurlijk willen wij ons niet beperken tot deze prachtige stad. Twitter stopt immers ook niet bij de Nederlandse grens. Daarom is deze actie ook live te volgen via een speciale actiepagina namelijk werkenbijdeloitte.nl/deloittewish.

Eergisteren heeft een test plaatsgevonden met één laser. Het filmpje welke vespreid is via mobypicture is reeds 1754x bekeken. Heb jij het al gezien? Kun jij je al voorstellen hoe dit eruit zal zien met drie lasers? Wij wel en kunnen niet wachten.

Waar zijn de tweets te zien?

Met digitaal vuurwerk zullen jouw tweets vertoond worden op de Spoorweghavenbrugzijde, (of Stieltjesstraatzijde, Stieltjesbrug bestaat niet. Eventueel streetviewlinkje toevoegen) aan de andere kant van de Erasmusbrug.

Wanneer?

Oudejaarsavond en nieuwjaarsdag (van 18:00 tot 01:00)

Hoe?

Twitter je persoonlijke boodschap met daarin #DeloitteWish (hoofdletter ongevoelig)

 

 

 

Deloitte Nederland

Dik hout

  • Deloitte Nederland
  • 22 december 2010
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven