Een warm welkom voor de nieuwe collega’s bij Deloitte

  • Daniëlle du Saar
  • 11 april 2013

De eerste werkdag bij Deloitte
Een spannend moment! Een nieuwe functie ontdekken en alles wat daarbij komt kijken. Deloitte vindt het belangrijk dat jij (als mogelijk toekomstige nieuwe collega) op een plezierige en efficiënte manier aan de slag kunt gaan. Daarom houd ik me onder andere bezig met het organiseren van een landelijke introductiedag voor alle nieuwe medewerkers van Deloitte. Deze introductiebijeenkomst vindt iedere eerste werkdag van de maand plaats. Tijdens deze dag zal je op een interactieve manier kennismaken met Deloitte en jouw nieuwe collega’s. Daarnaast ontvang je aan het einde van deze dag je laptop, telefoon en leaseauto (indien van toepassing) zodat je helemaal gereed bent om aan de slag te gaan! Deze video geeft je een korte sfeerimpressie van deze dag.Je nieuwe collega’s staan voor je klaar!

Uiteraard verwacht Deloitte niet dat de landelijke introductiedag alléén voldoende is om jou helemaal op de hoogte te brengen over alle facetten van het vak. Daarom werken wij met een uitgebreid intranet (Insite) en is er een Service Desk beschikbaar waar je met al jouw vragen terecht kunt. Uiteraard zijn er ook nog naaste collega’s aanwezig waar je altijd bij terecht kunt.

Heb je andere vragen?
Geen probleem! Mocht je tijdens jouw inwerkperiode ergens tegenaan lopen waar ook je collega’s je niet mee verder kunnen helpen? Dan kun je mij bereiken voor opmerkingen en vragen. Ik zal er vervolgens voor zorgen dat het probleem wordt opgelost.

Kortom; kom je in dienst bij Deloitte? Dan staan veel collega’s voor je klaar om je op weg te helpen!

Ten slotte; mijn tips voor toekomstige nieuwe medewerkers van Deloitte:

  •  Kijk, voorafgaand aan jouw indiensttreding, eens op de Deloitte website. Daar vind je actuele nieuwsberichten over Deloitte.
  •  Noteer de contactgegevens van je nieuwe collega’s die je ontmoet tijdens de introductiedagen. Een groot netwerk komt altijd van pas.
  •  Plan, tijdens je eerste werkdagen, tijd in je agenda voor gesprekken met jouw nieuwe collega’s ter kennismaking.


Veel succes met solliciteren! Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort op de landelijke introductiedag.

Daniëlle du Saar

Talent Onboarding

Daniëlle werkt sinds 1 april 2010 bij Deloitte en werkt momenteel als Onboarding medewerker binnen het Group Support Center. Ze is contactpersoon voor vragen en verbeterpunten aangaande de informatievoorziening en inwerkdocumentatie voor nieuwe medewerkers van Deloitte. Daarnaast organiseert en coördineert zij de diverse introductiedagen. Daniëlle maakt tevens deel uit van het Young Deloitte Services bestuur.

Deloitters aan het woord – Van Business Course tot Business Analyst

  • Arjan Ashouwer
  • 03 april 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven