ESGV - Best Golf Tournament Ever!

  • Sandra van Herpen
  • 11 juni 2012

Ik heb de leukste baan die er bestaat!
Weet je waarom? Als recruiter kom je nog eens ergens. Een tapas workshop met Tilburgse studenten, een inhousedag bij het academisch ziekenhuis Maastricht en uit eten met Nijmeegse studenten na een casemiddag bij Deloitte Arnhem. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, werd het idee geopperd om alle recruiters een golf clinic te laten volgen in Bruinisse, Zeeland. Deloitte is immers hoofdsponsor van verschillende grote golftoernooien en sponsort ook studentengolftoernooien. Na een regenachtige middag hard oefenen kon ik het balletje toch zeker 30 meter weg slaan. In het begin maakt de richting nog niet zoveel uit toch?!

ESGV Deloitte Open
Op 5 mei organiseerde de Eindhovense Studenten Golf Vereniging het ESGV Deloitte Open op de Golf & Country Club te Best. En ik was uitgenodigd. Hartstikke leuk natuurlijk, maar met mijn ervaringen eerder die maand heb ik me vooral gericht op het aanmoedigen van de spelers. Daarnaast was het de koudste en natste dag van mei… die arme golfers!

Groot succes
Dit kon de deelnemers er echter niet van weerhouden om in groten getale op te komen dagen.
Uiteindelijk waren er 32 deelnemers voor het ESGV Deloitte open, met deelnemers van de Club zelf,
maar ook leden van SGV’s uit Nijmegen, Amsterdam, Tilburg en zelfs Groningen. Na een goed verzorgde lunch was het tijd voor de deelnemers om in te slaan op drivingrange. Klaar om écht te beginnen. Alle deelnemers begonnen op de 9-holes par-3 baan. De regen bleef helaas vallen, maar iedereen zette zijn/haar beste beentje voor om een goed golfspel te laten zien. Door het ruime schema was er genoeg tijd om 18 holes te lopen. Sommigen verkozen na 9 holes echter de warme chocolademelk met slagroom om lekker te kunnen opwarmen. Om 16.00 uur was iedereen weer binnen en volgde een gezellige borrel met natuurlijk de prijsuitreiking. Ondanks de regen was het een geslaagde dag. Wie weet kom je me binnenkort toch nog eens tegen op de golfbaan, maar dan op een zonnige dag!

 

 

Kijk voor meer foto’s op: Facebook.

 

Sandra van Herpen

Recruiter

Sandra werkt sinds 2011 als recruiter voor Deloitte Accountancy in Zuid Nederland. Ze richt zich hierbij op studenten en starters. Zelf studeerde ze Bedrijfskunde in Nijmegen en heeft ze enkele jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Real Estate Advisory, de leukste projecten?

  • Pieter-Bart Visscher
  • 08 juni 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven