‘Fantastisch dat iedereen, tot en met de board, zich inzet voor de maatschappij!’

  • Sjanne Borst
  • 03 juni 2019
Sjanne

Sjanne Borst studeerde Bouwkunde aan de TU Delft en volgde de master Real Estate en Housing. Ze is afgestudeerd bij Nieuwe Steen Investments (NSI) over het toekomstig gebruik van leegstaand vastgoed. Bij Deloitte werkt ze als senior consultant Real Estate Consulting binnen Strategy & Operations. Ook zet ze zich actief in voor projecten met een maatschappelijk doel.

Bij NSI heb ik twee jaar gewerkt als Real Estate research analyst, zo ben ik met consultancy in aanraking gekomen. Bij Deloitte werk ik binnen de service line Business Model Transformation (BMT), die zich richt op het hele spectrum van strategie tot implementatie in de organisatie. Ik doe dat binnen ons team specifiek voor bedrijven waarbij vastgoed een belangrijke rol speelt. Dat kan een investeerder zijn, een gemeente, of een corporate met een grote vastgoedportefeuille. Op dit moment doe ik een project bij een grote corporate, waarbij we helpen om binnen hun Real Estate organisatie de lease administratie-functie in te richten.

Binnen BMT zetten we ons via de Deloitte Impact Foundation ook actief in voor projecten met een maatschappelijk doel. Zo hebben we een business case opgesteld voor Biblionef, leverancier van boeken voor kinderen die daar geen toegang toe hebben, voor een boekenreeks gericht op het spelenderwijs snel leren van Engels. Via een vriendin kwam ik in contact met JINC, een non-profit organisatie die jongeren helpt een goede start te maken op de arbeidsmarkt. JINC wil bijna verdubbelen in aantal vestigingen om zo nog meer jongeren te bereiken. Wij hielpen met het vernieuwen en stroomlijnen van de interne processen voor twee grote projecten, bliksemstage en carrièrecoach. Hiervoor hebben we onder andere een aantal customer journeys opgesteld. Vanuit verschillende invalshoeken hebben we gekeken naar hun processen om efficiencyslagen te identificeren en waar JINC kan standaardiseren.

Ik vond het geweldig dat ik zoveel waardering voelde voor wat wij voor JINC hebben gedaan, van de CEO tot aan de projectmedewerkers.

Het enthousiasme was ontzettend groot, vooral tijdens de gezamenlijke workshops waar voor hen een wereld openging. Wat ik zelf geweldig vond aan dit project was dat ik zoveel waardering voelde voor wat wij voor JINC hebben gedaan, van de CEO tot aan de projectmedewerkers. Omdat organisaties zoals JINC vaak zelf niet in staat zijn om Deloitte te contracteren, is onze bijdrage dubbel zo groot. Dit soort projecten biedt tegelijkertijd ontzettend mooie kansen om de nieuwste tools, frameworks en technologieën die we hebben uit te proberen, en het is een goede mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn nu met de Voedselbank in gesprek om te kijken of we ook voor hen iets kunnen betekenen en zij zijn ook erg enthousiast. Echt fantastisch dat iedereen, tot en met de board, zich hier zo voor inzet!

Wat mij vooral aansprak om bij Deloitte te gaan werken is dat je met zoveel verschillende expertises samenwerkt. Daarnaast is het een jong bedrijf, er heerst een hele actieve sfeer en je kunt ontzettend veel leren van iedereen om je heen doordat je iedere keer weer op andere projecten en bij andere klanten zit. Zo blijft het heel uitdagend en divers. Wat ik ook top vind is dat Deloitte zichzelf steeds uitdaagt om te werken met de nieuwste technologieën, zoals bij Real Estate met smart contracts en smart processes. Een mooie uitdaging om te ervaren hoe de toekomst eruit kan zien en de ‘new way of working’ van een nieuwe generatie.

Sjanne Borst

Senior Consultant Real Estate Consulting - Consulting | Strategy & Operations | Business Model Transformation

Sjanne Borst is Senior consultant Strategy & Operations, Business Model Transformation (BMT) binnen Deloitte Consulting. Met meer dan 5 jaar ervaring in vastgoed is ze gespecialiseerd in vastgoedstrategie, bedrijfsmodellen en -processen, en de implementatie hiervan voor verschillende soorten vastgoedgerelateerde bedrijven voor zowel de gebruikers- als investeringsmarkt.

"Ik voel me hier soms een echte entrepreneur"

  • Muriël en Bas
  • 27 mei 2019
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven