Frisse start van het nieuwe controlejaar!

  • Bas Nijland
  • 08 september 2015

Ik ben begonnen met het schrijven van deze blog vóór de zomervakantie, maar zoals met wel meer dingen heb ik ook dit over de zomervakantie heen moeten tillen. Het leeuwendeel van de controles is afgerond maar er blijven altijd een paar dingen liggen. Nadat ik vorig jaar ben gestart bij Deloitte ga ik deze zomer eerst genieten van een (al zeg ik het zelf) welverdiende vakantie zodat ik drie weken later heerlijk uitgerust kan starten met het nieuwe controlejaar!

Training geven
Wat ik altijd erg leuk vind om te doen naast het reguliere auditwerk is het geven van trainingen en cursussen. Zo heb ik in de eerste week na de zomervakantie samen met Lisette de Vries onze nieuw ingestroomde collega’s van de kantoren Zwolle, Groningen en Leeuwarden opgevangen. Een ontzettend leuke groep met enthousiaste mensen!

Aankomende week zal ik deze groep verder gaan begeleiden in hun eerste auditsimulatie op locatie. Al onze nieuwe Deloitte collega’s gaan in Eindhoven een week lang in teamverband werken aan een echte controle waarbij ze worden begeleid door ervaren Deloitte-ers. Extra leuk is het dat we met zijn allen in een hotel verblijven, dat belooft niet alleen overdag maar ook ’s avonds een intensief programma te worden!

Planning
Naast deze trainingen ben ik ook alweer druk bezig met de planning van het nieuwe controlejaar. Het opzetten van een goede planning kost altijd veel tijd maar is belangrijk voor een evenwichtige en eerlijke verdeling van het werk over onze mensen. Gelukkig word ik goed geholpen door flexibele collega’s en begripvolle klanten. Vanaf half september gaat het nieuwe ‘seizoen’ weer lopen en ik heb er weer zin in. Het is tijd om gemaakte afspraken na te komen en de kwaliteit van onze audits nog verder te vergroten!

Ben je ook benieuwd hoe het is om bij Deloitte Zwolle te werken? Bekijk dan mijn video.

Bas Nijland

Audit – Junior manager

Bas Nijland is geboren en getogen in Raalte en heeft Bedrijfswetenschappen en Accountancy gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Bas is sinds september 2014 in dienst bij Deloitte en bezig met het schrijven van zijn praktijkscriptie. Bas is 28 jaar en houdt in zijn vrije tijd van (beach-)volleyballen

Een kleine stap… Zo gezet! Op naar (de) TOP!

  • Marieke Markerink
  • 07 september 2015
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven