Geef je carrière een boost bij Deloitte

  • Mehmet Aktas
  • 20 januari 2014

Mijn carrière bij Deloitte is ooit gestart als een ideale bijbaner. Deze functie werd als een ideale bijbaan gelabeld omdat je één dag in de week op verschillende Tax-praktijken mocht meewerken. Op deze manier leer je Tax-praktijken beter kennen en zie je eigenlijk waar je toekomst ligt. Dus een echte aanrader als je nog studerend bent! Na mijn ideale bijbaantraject wist ik waar ik mijn carrière graag verder wilde ontwikkelen, namelijk: Global Employer Services.

Bij Global Employer Services doen wij alle (fiscale) werkzaamheden rondom de factor arbeid. We nemen voornamelijk een duik in de wereld van expats en medewerkers van multinationals, om de risico’s bij grensoverschrijdend arbeid te minimaliseren. De vraagstukken die ons dagelijks bezighouden zijn “mag Nederland belasting heffen over de inkomsten” en “aan welke sociale zekerheidswetgeving is de expat onderworpen”. We werken daarom regelmatig samen met collega’s van andere disciplines en buitenlandse kantoren. Dit maakt ons werk bijzonder leuk.

Werken bij Deloitte betekent eigenlijk je carrière een boost geven. De combinatie van ambitie, hectiek en tijdgebrek kan ten koste gaan van je persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben wij wekelijks een vaktechnisch overleg met collega’s om de recente belastinguitspraken te ontleden en de ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast worden bijvoorbeeld de universitair opgeleide fiscalisten aangemoedigd om een beroepsopleiding te volgen bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Je kan zelf bepalen wanneer je welke cursussen wilt volgen. En daar wordt binnen Deloitte niet moeilijk over gedaan. Wat ook interessant is, is schrijven van artikelen voor diverse vaktijdschriften. Dit staat uiteraard ook heel goed op je curriculum vitae!

Over een jaar wil ik graag de volgende stap maken naar senior consultant, om zo door te groeien naar de top. Daarbij word ik goed begeleid door mijn manager. We spreken elkaar regelmatig over de voortgang van mijn ontwikkeling en proberen continu de verbeterpunten te spotten. Na mijn promotie ben ik van plan om een tijdje in het buitenland te werken. Dat lijkt mij ook ontzettend gaaf! Kortom, als jij aangeeft wat je wilt doet Deloitte er alles aan om je daarbij te helpen.

Mehmet Aktas

Consultant - Global Employer Services

Mehmet is werkzaam binnen Global Employer Services. Hij is bij Deloitte begonnen in het 'Ideale Bijbaan' traject, waarna hij is doorgestroomd binnen de GES praktijk.

Deloitte: Aangenaam kennis maken.

  • Arie Versluis
  • 17 januari 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven