Het Deloitte As One Hockey Team

  • Marjolein Bos
  • 07 december 2012

Twee jaar geleden ben ik bij Deloitte begonnen als stagiaire op de afdeling Core Audit. Vanaf dag één ben ik opgenomen in het hockeyteam van Deloitte. Dit heeft mij de kans gegeven om in korte tijd veel verschillende collega’s van verschillende afdelingen te leren kennen. In onze business is het opbouwen van een goed (intern- en extern-) netwerk van groot belang en sport is daar ideaal voor. Door te sporten connect je met elkaar.

Op het veld spelen we tegen verschillende bedrijven, waaronder Heineken en AMC, die we in de meeste gevallen weten te verslaan. We zijn al twee jaar op een rij kampioen geworden tijdens de zomercompetitie. Vorig jaar hebben we helaas net naast de kwalificatie voor het NK (Nederlands Kampioenschap bedrijfshockey) gegrepen. Deze kleine teleurstelling heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar niet voor minder dan een NK plaats gaan. Blijven presteren en blijven verbeteren zie je bij iedere Deloitter terug of dit op het werk is of in de sport. Het Deloitte As One hockeyteam is een gedreven team die het beste uit zichzelf, maar vooral uit elkaar naar boven haalt. Het is een steeds hechter wordende groep geworden. Door de sport weten we elkaars hulp ook makkelijker te vinden in het werk.

De prestaties van het As One hockey team komen niet zomaar tot stand. Het is een gemixte groep met grote niveau verschillen. Wat ons team zo sterk maakt is dat we het elkaar gunnen en er als een volledig team voor gaan. Deze teamspirit binnen ons hockeyteam vind ik één van de kenmerken van de Deloitte teams. Als team werk je aan een opdracht en probeer je er iets moois en goeds van te maken. Prestatiegericht en een goede werksfeer staan bovenaan bij Deloitte!

 

Marjolein Bos

Junior Staff, Core Audit FSI

Marjolein studeerde Bedrijfseconomie op de HES (Hoge Economische School van Amsterdam/HVA). Haar interesses zijn: reizen, hockey, tennis, zwemmen.

Een terugblik op het Deloitte Student Open 2012

  • Steef van Kuijen
  • 05 december 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven