Het is niet de wereld die langzaam gaat, jij gaat gewoon snel!

  • Lindsay Ruis
  • 07 november 2014

Deloitters Lindsay Ruis en Jalken Antonia, die de hoofdrol spelen in de video, lanceerden hun carrière bij Deloitte al een aantal jaren geleden. Uiteraard laten wij bij Deloitte graag in beeld en in tekst zien hoe je vrijwel vanaf het begin te maken krijgt met interessante klanten, uitdagende projecten en inspirerende collega's.

Daarom hebben wij een van de hoofdrolspelers Lindsay Ruis gevraagd te schrijven over haar vliegende start bij Deloitte!

"Na mijn studie Bestuurs- & Organisatiewetenschappen en de master Business Administration – Management Consulting – ben ik via de Deloitte Business Course in Barcelona bij Deloitte gestart. Nu, twee jaar later, ben ik consultant binnen de afdeling Human Capital en richt ik mij op change management en innovatie. Ook zit ik in het Young Deloitte bestuur dat interessante en leuke evenementen organiseert. Mijn focus de komende tijd ligt op innovatie, media, consumer business en het buitenland.

De mogelijkheden bij Deloitte zijn oneindig, waardoor je je heel snel ontwikkelt. Ik heb aan een project bij Shell gewerkt en ben voor ‘drilling technology’ workshops naar Kuala Lumpur en Houston geweest. Ieder project en iedere rol is anders, maar altijd uitdagend. Je werkt in diverse teams met inspirerende collega’s. In korte tijd doe je ervaring op in verschillende bedrijven en werk je met interessante klanten. Daarnaast besteedt Deloitte veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Verschillende industrieën, het buitenland, de wintersport, besturen, evenementen met collega’s… alles kan! Deloitte is de perfecte organisatie om je carrière te starten en om snel te groeien".

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Lanceer je carrière in 5 tellen 

Lindsay Ruis

Consultant

Na de middelbare school in Den Haag en een periode in Malta ben ik in Amsterdam gaan studeren; Bestuur & organisatie wetenschappen en de Master Business Administration gericht op Management Consulting. Daarnaast deed ik musicalproductie en ben ik door Zuid Amerika gaan reizen. Na deelname aan de Deloitte Business Course in Barcelona ben ik twee jaar geleden gestart bij Deloitte. Sinds kort ben ik ook lid van het Young Deloitte bestuur voor Consulting. Ik zing en speel piano, hockey, jog, ben creatief en ga graag op reis!

Aan de slag als accountant!

  • Jochem van de Vrie
  • 04 november 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven