Het Pension Advisory peloton

  • Marijn Eland
  • 19 juli 2012

(Sport)zomer
Hoewel de zon nog niet echt is doorgebroken, is de sportzomer in haar volle hevigheid losgebarsten. Na het weinig succesvolle EK voetbal zitten we nu midden in de Tour de France, terwijl de Olympische Spelen nog moeten beginnen.

De Tour de France levert binnen de afdeling Pension Advisory traditiegetrouw een prettig competitieve sfeer op. Allereerst wordt de Tourtoto ingevuld en is de uitkomst daarvan niet van gering belang tijdens de lunchgesprekken. Daarnaast is de Tour ook voor de mooi-weer-fietsers het startschot om hun racefiets weer van onder het stof te halen om de zelfbenoemde semi-profs van de afdeling uit te dagen.

Volgende week zal het jaarlijkse fietsweekend met collega’s weer plaatsvinden. Vorig jaar vond dit weekend nog plaats in de Ardennen, dit jaar zullen wij Zuid-Limburg aandoen, om de heuvels en bergen van de Amstel Gold Race te gaan bedwingen.

Het peloton
Het peloton van Pension Advisory zal dit jaar een aantal nieuwe gezichten kennen. De huidige samenstelling van de afdeling is namelijk ontstaan uit het onlangs samengaan van twee afdelingen. Aan de ene kant is dat de pensioenafdeling die valt onder Financial Advisory Services en aan de andere kant zijn dat de juridische en fiscale pensioenspecialisten.

Door deze combinatie ontstaat een nog bredere dienstverlening, waarbij ondernemingen met al hun pensioenvraagstukken op één adres terecht kunnen.Tegelijkertijd heeft het samengaan van deze afdelingen als gevolg dat iedereen er ineens een groot aantal directe collega’s bij heeft gekregen. Aankomend fietsweekend is dus een mooie kans om juist ook die collega’s weer op een andere manier te leren kennen.

Wie zijn de echte tempobeulen, die niets liever doen dan het peloton achter zich laten? Waar zitten de ‘wieltjesplakkers’, die alleen maar in het wiel van de grootste renner schuilen voor de wind? Het bluffen aan de koffietafel is in ieder geval begonnen. Maar ach, ieder zijn specialiteit. Na het fietsen is er tijd voor ontspanning tijdens de traditionele barbecue, het moment dat weer hele andere mensen kunnen pieken. Hoe het ook zij, een dergelijk weekend zorgt voor een goede sfeer en een hechte groep. Prima ingrediënten om met het pensioenpeloton een uitdagend jaar in te gaan!

 

Heb jij ook een passie voor financials, risico’s en strategie? Bekijk dan eens de openstaande vacatures 'Junior Consultant Actuariaat' en 'Werkstudent Actuariaat Pension Advisory' binnen ons peloton. 

 

Marijn Eland

Consultant

Consultant bij Pension Advisory | Rotterdam | Excelsior | Mooi-weer-fietser

Deloitters langs de sport meetlat

  • Deloitte Nederland
  • 17 juli 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven