Het Professorendiner Deloitte Tax – Crème de la crème

  • Rosa Ordelman
  • 23 augustus 2012

Het mixen en bereiden van de juiste ingrediënten om tot een culinair hoogstaande prestatie te komen, luistert nauw en is een vak apart. Het vlees moet precies lang genoeg gegaard zijn, de saus goed gebonden en alles moet tegelijkertijd (en warm) geserveerd worden aan de gasten. Koks die dit in de vingers hebben, werken bij de allerbeste restaurants. Dineren bij deze top restaurants in Nederland, was een van de ingrediënten van het Professorendiner Deloitte Tax. Daar staat tegenover dat de deelnemende studenten een aantal maanden keihard hebben gewerkt aan hun eigen culinaire hoogstandje: een wetenschappelijk artikel.

In 2011 hebben we dit traject voor het eerst georganiseerd. En met succes! Er zijn maar liefst drie artikelen gepubliceerd in verschillende fiscale vakbladen. Een knappe prestatie, zeker als je bedenkt dat de schrijvers van deze artikelen ten tijde van publicatie nog niet eens waren afgestudeerd. Ook in 2012 zijn we de uitdaging weer aan gegaan. Uiteraard ligt de lat net een tikkeltje hoger dan het jaar ervoor en is het doel om nog meer artikelen te publiceren. En met de vijf fiscale toptalenten die dit jaar hebben deelgenomen, lijkt dat zeker te gaan lukken! Van een aantal artikelen is zelfs al bevestigd dat ze op korte termijn gepubliceerd worden.
 
Het is een bijzondere uitdaging en eer geweest om fiscaal talent te mogen begeleiden bij hun eerste ervaringen in het schrijven van een wetenschappelijk artikel. In een periode van enkele maanden is hard gewerkt aan mooie artikelen. Niet alleen door de studenten, maar ook door de hoogleraren Ruben Freudenthal, Hans van den Hurk, Peter Kavelaars en Allard Lubbers. Zonder hun medewerking was dit initiatief niet mogelijk geweest.
 
Via deze weg willen we de deelnemers nogmaals bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Ga vooral door met kokkerellen en wie weet kom je bij één van de allerbeste ‘restaurants’ van de wereld terecht, namelijk: Deloitte!
 
 
 

Rosa Ordelman

Recruiter

Rosa studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Werkzaam als recruiter voor Deloitte Tax. Houdt van reizen, festivals en veel tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Leading the field in Antalya

  • Jasper van de Rijdt
  • 22 augustus 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven