Hoogste spinningmarathon van de Benelux

  • Maaike Schakenbos
  • 06 juni 2013

In december schreef Dennis Bouten al over de Tour for Life: een achtdaagse wielertocht van de Italiaanse Alpen naar Limburg waarvoor twee Deloitte teams zoveel mogelijk sponsorgeld voor Artsen zonder Grenzen gaan ophalen. Met de opbrengst van de Tour for Life van vorig jaar konden de hulpverleners van Artsen zonder Grenzen bijna 2,3 miljoen mensen eerste medische noodhulp geven. Dat deden ze onder meer in crisissituaties in Zuid-Sudan, Syrië en de Democratische Republiek Congo. Medische noodhulp blijft helaas hard nodig en daarom zetten wij ons in om weer een mooi bedrag op te halen en veel mensen daarmee te kunnen helpen.

Om op 1 september aan de start in Italië te staan, moeten er nog twee dingen gebeuren: het sponsorgeld bij elkaar krijgen en trainen, veel trainen.

Hoogste spinningmarathon van de Benelux
Om te kunnen starten, gaan we er met twee teams van allemaal verschillende afdelingen en service lines (onze business divisies) voor om in totaal € 33.000 aan sponsorgeld op te halen voor Artsen zonder Grenzen. Dit is veel geld en hiervoor zijn verschillende sponsoracties opgezet. Een hele bijzondere sponsoractie is de hoogste spinningmarathon van de Benelux. Op maandagavond 17 juni zal er op 165 meter hoogte (44e verdieping van de Maastoren) van 18:30 tot 22:30 vier uur lang gespind worden voor het goede doel. Met een prachtig uitzicht, goede muziek en professionele instructeurs vliegt de avond voorbij! Wil je meedoen en Artsen zonder Grenzen sponsoren (€ 50 voor individuele deelname, € 60 voor een team van maximaal 4 personen), stuur dan een e-mail naar Maaike Schakenbos of René van Gassen.

Trainen
Als het sponsorgeld bij elkaar is, moeten wij zelf nog wel 1250 km fietsen en liggen er een aantal pittige bergen tussen de start en de finish, waar de route niet omheen gaat. Daarvoor zijn we hard aan het trainen en fietsen we gezamenlijk toertochten over de Heuvelrug, in Limburg en in de Ardennen. Een leuke manier om elkaar te leren kennen en te zien dat de één beter is in klimmen, een ander in afdalen en de volgende in de rest van de groep uit de wind houden. Zo maak je je collega’s eens op een andere manier mee!

Maaike Schakenbos

Consultant – Pension Advisory

Sinds 1 januari 2011 werkzaam bij Deloitte Pension Advisory. Maaike studeerde wiskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Een accountant is zeker niet stoffig!

  • Jeffrey de Roock
  • 03 juni 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven