Iedereen Deloitte FIT

  • Lisanne Neumann
  • 14 april 2015

Zou jij met 100 collega’s Vlaanderens Mooiste willen fietsen? In estafette vorm de marathon van Rotterdam rennen? Of een halve marathon over het strand van Egmond? Als je echter meer een hockeyer of een voetballer bent kun je met het Deloitte FIT programma op een van de toernooien je opwachting maken.

Deloitte FIT
Een half jaar geleden zag Deloitte FIT het licht door het centraal coördineren van bestaande en nieuwe sportactiviteiten. De aftrap van het programma was
de Damloop, waar zo’n 350 collega’s door de polder holden. Het succes van de Damloop leidde tot een bredere kijk op vitaliteit, waarbij we in workshops meer kennis over verantwoord trainen en bewegen opdeden. De interne hockeywedstrijd en derby tussen Rotterdam en Amsterdam onder de rook van de Maastoren werd na een spannende 2e helft beslist: Amsterdam keerde met de beker terug naar de hoofdstad. Amsterdam laat zich vaker zien aan het Deloitte sportfront, bijvoorbeeld in de spits! Deelname in de Premium League met Schiphol, EY en McKinsey werd bekroond met het kampioenschap.

Workshops
Steeds belangrijker zijn de
workshops die georganiseerd werden ter voorbereiding (bijvoorbeeld op de City Pier City (zondag 8 maart) en de Ronde van Vlaanderen (zaterdag 4 april). Topcoach Paul van den Bosch beantwoordde alle vragen van de Deloitters om de trainingen te optimaliseren. Een gedegen startpunt zorgde ervoor dat met de City Pier City zo’n 100 Deloitte collega’s over de finish kwamen. De Ronde van Vlaanderen was één van de grootste evenementen. Met meer dan 1% van de 15.000 deelnemers waren de Deloitte wielershirts goed zichtbaar. Een glibberig spektakel en de collega’s trotseerden de kou, regen, de modder en beklommen moedig de Belgische heuvels en de beruchte kasseien van Vlaanderen. Ondanks de barre weersomstandigheden was de sfeer goed en werd het evenement afgesloten met het welverdiende Belgische biertje.

Er zijn nog veel ideeën voor de uitbouw van Deloitte FIT, daar kijk ik erg naar uit. Op dit moment ben ik mijzelf aan het verdiepen in een workshop mindfulness. Want sporten is natuurlijk gezond, maar vitaliteit behelst meer dan sneller, hoger, sterker! 

Lisanne Neumann

Junior projectmedewerker Deloitte FIT

Mijn naam is Lisanne Neumann, sinds oktober 2014 werkzaam als junior projectmedewerker Deloitte FIT. Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag. Na mijn afstuderen heb ik besloten om de stap te maken naar de universitaire studie Communicatiewetenschap (Premaster) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

In gesprek met Peter Bommel

  • Maarten Spruijt
  • 09 april 2015
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven