“If not you, who? If not now, when?”

  • Jawad Ben Mimoun
  • 31 oktober 2018
Jawad

Dat was de quote die mij meteen bij bleef van het korte introductiefilm die afgespeeld werd tijdens de openingsceremonie van de OYW Summit. De OYW Summit is een jaarlijks event, dat in het najaar plaatsvindt. Het event is bedoeld om jonge leiders bij elkaar te brengen om de wereld van morgen te kunnen veranderen. Na steden zoals Bogota, Ottowa, Bangkok en Dublin was nu onze city of justice, Den Haag, aan de beurt. Het event was zeer indrukwekkend en gaf mijn enthousiasme en energielevel een boost. Op het event waren inspirerende sprekers aanwezig zoals Bob Geldof, John Major, Akon, Clarence Seedorf, Naomi Campbell, Terry Crews en nog vele andere interessante sprekers en CEO’s van grote bedrijven waaronder onze eigen Deloitte NWE CEO David Sproul. Sprekers die allemaal op hun eigen manier impact maken binnen verschillende thema’s zoals educatie, armoede, seksueel misbruik, gezondheid en milieu.

Deloitte richt zich op het ontwikkelen van toekomstige leiders die een positieve impact kunnen maken op de wereld van morgen. Het event maakt deel uit van het year-long Leadership Development Program van Deloitte. Het programma houdt naast de Summit in dat je een jaar lang gecoacht wordt op het ontwikkelen van je leiderschapsskills. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een wereldwijd project in verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld educatie. 

Mijn passie en ambitie is iets teruggeven aan de maatschappij. Om dit te concretiseren ben ik onder andere de afgelopen jaren betrokken geweest bij recruitmentactiviteiten waarbij wij bijvoorbeeld studenten hebben geholpen om hun sollicitatieskills te verbeteren. Verder ben ik vanuit het Leadership Program betrokken bij een project om kinderen van 4 tot en met 7 kennis te laten maken met de duurzame ontwikkelingsdoelen om zo verantwoord met de wereld om te gaan.

Deloitte biedt vanuit haar eigen Impact Foundation een scala aan mogelijkheden om een “impact that matters” te kunnen maken. Het doet mij deugd dat steeds meer collega’s de Impact Foundation weten te vinden en dat een ieder op zijn of haar manier een impact maakt. Dat is ook de reden dat die quote mij is bijgebleven. “ If not you, who? If not now, when?” laat zien dat wij niet moeten wachten totdat iemand de oplossingen paraat heeft maar juist dat wij zelf de oplossingen moeten bedenken om zo het probleem te verhelpen. Ik ben blij dat Deloitte de mogelijkheid biedt om een impact te kunnen maken op verschillende zaken in de maatschappij en investeert in toekomstige leiders.

Jawad Ben Mimoun

Junior Manager Audit

Sinds september 2015 in dienst bij Deloitte. Betrokken bij o.a. recruitment, ontwikkelen van Robotic Process Automation (RPA) en het Leadership Program

Samen één team tijdens de Race of the Classics

  • Deloitte Nederland
  • 19 oktober 2018
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven