Juffrouw, over zes jaar kom ik hier solliciteren

  • Deloitte Nederland
  • 23 januari 2015
Deloitte


"Juffrouw, over zes jaar kom ik hier solliciteren!” Dat was de reactie van een leerling van het Marcanti College na het volgen van een bliksemstage bij Deloitte. Onlangs waren 22 leerlingen van die Amsterdamse middelbare school te gast in The Edge om kort kennis te maken met Deloitte.


 
Deloitte en duurzaamheid
Deloitte en duurzaamheid stonden als onderwerp centraal tijdens de bliksemstage. De kinderen kregen onder meer informatie over de verschillende vormen van dienstverlening die Deloitte aanbiedt en waarom duurzaamheid belangrijk is voor een goede toekomst. Vervolgens kregen de leerlingen een rondleiding door The Edge, het meest duurzame kantoor ter wereld. De reacties en de vragen van de leerlingen lieten zien dat ze erg enthousiast werden van deze omgeving.
 
Fraudeonderzoeken
Sura Avci (Risk Services) was een van de organisatoren. Sura: “Na de rondleiding heb ik ook een korte presentatie gehouden over fraudeonderzoeken. Forensics is namelijk de tak waarin ik momenteel werkzaam ben binnen Risk Services. Zo heb ik kort kunnen vertellen wat fraude inhoudt en wat de mogelijke methodes zijn om fraude op te sporen. Als afsluiter heb ik een korte quiz gehouden waarbij de leerlingen leuke prijzen konden winnen.“
 
Fair Chance Foundation
Sura probeert in samenwerking met de Fair Chance foundation ieder jaar een project op te zetten voor jongeren in de achterstandswijken. Sura: “Door deze jongeren verschillende projecten aan te bieden, zorgen we ervoor dat hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot worden. Goed onderwijs vergroot de kans op een succesvolle toekomst. Het was een inspirerende dag en ik ben er trots op dat we deze kinderen weer een stapje verder geholpen hebben om na hun examens een keuze te kunnen maken wat zij willen op de arbeidsmarkt. Misschien wel bij Deloitte!”
 

Deloitte Nederland

Deloitte strategy consultants in de boardroom

  • Jesse Hofmeester
  • 08 januari 2015
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven