Kampioenen!

  • Thomas Moeke
  • 16 december 2014

Met trots, lef en enthousiasme hebben 12 mannen op woensdag 3 december vlak naast de Arena en in de LED lampen van de Ziggo dome gestreden om de Cup met de grote, bevroren oren. Het videoverslag spreekt boekdelen!

Competitie

Voorafgaand aan dit slotakkoord van de Premium League - Zuidas competitie, werd de afgelopen maanden met Deloitters van de Regio Markt (Deloitte 2) gestreden om een plek in de finale. Tegenstanders als EY, McKinsey, Schiphol passeerden de revue. Hoewel het spel in den beginne oogstrelend was, verslapte de aandacht wat de afgelopen weken. We lieten punten liggen tegen onze angstgever Deloitte 1 (Core Audit) en zelfs het laag geklasseerde Schiphol pakte punten tegen ons. Toch waren we al vroeg zeker van een plek in de finale.

Finalewedstrijd 

Uitgerekend Deloitte 1 werd tegenstander in de finale, van een mooier affiche durfden we niet te dromen. Waar we in het reguliere programma verloren en gelijk hadden gespeeld tegen deze tactisch zeer sterke tegenstander, waren we overtuigd dat ons talent uiteindelijk doorslaggevend zou zijn. Gesteund door supporters van Deloitte TV, Mw. Yucelen en Kim werd als leeuwen gestreden voor de overwinning. Hoewel de sterkhouders Roy, Robbert, Wayne en Pieter er wegens blessures niet bij konden zijn, was het spelbeeld weer als vanouds. Het balletje ging van voet naar voet van speler naar speler. Met een zeer solide keeper (Remco) en verdediging (Wijnand, Oktay, Elmo), een dominant middenveld (Alex, Frank, Ruud, Jordi) en een oogstrelende aanval (Dennis, Sjoerd, Niels) hebben we een verbluffend resultaat behaald. 8-0. Deze uitslag spreekt boekdelen en was helemaal verdiend. Een écht As One resultaat!!

Prijzenkast

Onze kapitein (Niels) moet helaas nog even wachten voordat hij de Cup met de grote oren aan het legioen op de 6e etage van the Edge mag laten zien. De huldiging vindt op 17 december onder de rook van de Arena plaats tijdens een vriendschappelijk toernooi. Daarna komen we als team graag de beker in onze prijzenkast op de afdeling zetten, zodat ons legioen ook kan genieten van deze echte win! Met speciale dank aan onze trouwe supporters (Gerard, Tamara, Carlo, Mw. Yucelen én natuurlijk Kim).

Fit @Deloitte

Naast veel hardlopers en fietsers zijn er een stevig aantal voetballers bij Deloitte. Voor mij is het belangrijk om naast de inspanning van het werk met sport weer te ontspannen. In september liepen meer dan 400 Deloitters de Damloop en in april fietsen meer dan 100 collega’s de Ronde van Vlaanderen! Echt top. Mij lijkt het fantastisch om volgend jaar een voetbaltoernooi te organiseren waarbij elk kantoor zijn beste team afvaardigt. Omdat we 18 kantoren hebben zullen we dit al vroeg in de steigers moeten gaan zetten!

 

 

Thomas Moeke

Junior Manager

Thomas J. Moeke (30) ruim 6 jaar werkzaam bij Deloitte in de controlepraktijk. Na mijn hbo gestart in Enschede op Nationale Markt. Inmiddels ruim 3 jaar werkzaam op kantoor Amsterdam bij de Regio Markt, waar ik voornamelijk profit organisaties bedien van start-up tot familiebedrijven.

Een avond tussen de winnaars

  • Peter Engel
  • 04 december 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven