Kennis combineren aan de basis

  • Hamza el Sayed
  • 15 februari 2016

Al tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met Deloitte. Als werkstudent bij Deloitte had ik de uitdaging om ervoor te zorgen dat kennismanagement op een effectieve en efficiënte manier ingeregeld wordt binnen Risk Services. Ik realiseerde mij dat dit een werkveld is waar ik na mijn studie graag een bijdrage aan zou willen leveren.

Na het afronden van mijn master Business Administration: Strategy & Organization ben ik dan ook als starter begonnen in deze toonaangevende organisatie. Werken bij Deloitte betekent veel leren, snel groeien en boven jezelf uitstijgen. Het werk is afwisselend en inspirerend!

Als onderdeel van het PPO team van de afdeling Risk Services ben ik me volledig gaan richten op kennismanagement. Een enorme uitdaging, veel verantwoordelijk en genoeg ruimte om mijn eigen strategieën en initiatieven te transformeren tot oplossingen. Kennismanagement is tegenwoordig een hot topic. Het richt zich op het beheersen van processen waarmee de kennis in een organisatie wordt geëxploiteerd, waarmee nieuwe kennis wordt geïmporteerd, geborgen en gedistribueerd, verder ontwikkeld en gecombineerd, en waarmee verouderde kennis kan worden afgestoten.

Doordat de bovenstaande taken steeds complexer worden en we steeds effectiever moeten werken, zijn er continu nieuwe benaderingen van informatie- en kennismanagement nodig. Het sparren over de wijze waarop IT ingezet kan worden en de kritieke succesfactoren met betrekking tot de implementatie van kennismanagement, maken de omvang en veelzijdigheid van deze functie zeer aantrekkelijk.

Wat mij daarnaast enorm aanspreekt in deze functie is het feit dat naast kennismanagement verschillende werkvelden een rol spelen, zoals informatiemanagement, verandermanagement en procesmanagement. Het is daarom ook interessant om met verschillende disciplines aan de gang te gaan om het werk tot een succes te maken. Zo behalen we gezamenlijk een optimaal rendement in tijd, geld, kwaliteit en relaties.

Risk Services biedt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en verbreden en tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met het individu. De kracht van Deloitte uit zich in de samenwerking. In multidisciplinaire teams uit diverse specialismes werk je aan verschillende opdrachten, om iedere stap in de besluitvorming zo bewust mogelijk te nemen.

Kortom: het werken in verschillende teams met ervaren collega’s, de ruimte om je eigen ideeën te transformeren naar oplossingen voor complexe vraagstukken en de veelzijdigheid van de functies maken Deloitte een uitstekende werkgever om bij te starten!

Hamza el Sayed

Mijn naam is Hamza el Sayed, 25 jaar en opgegroeid in Amsterdam. Op de VU heb ik de master Business Administration met de specialisatie Strategy and Organization afgerond. Sinds juli 2015 ben ik onderdeel van het PPO team van Risk Services.

Deloitte Tax: Lanceer je eigen carrière!

  • Rosanne Goodijk
  • 12 februari 2016
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven