Live mindmapping tijdens de simulcast van TEDxAmsterdam in de Maastoren

  • Deloitte Nederland
  • 22 november 2011
Deloitte

We hebben een primeur in de maastoren voor onze bezoekers! World of Minds zal vanuit onze simulcast locatie het 'Livemindmappen' faciliteren net zoals ze in 2009 en 2010 hebben gedaan voor TEDxAms en 2010 en 2011 voor TedxRdam en Global.

Live mindmappen is een fenomeen dat door World of Minds, Hypershifters.com, aHa!Coaching.nl en MindMeister.com voor het eerst wereldwijd bij TEDxAms in 2009 is geïntroduceerd. Hierbij wordt een 'live mindmap stream' opgebouwd waarbij alle TED fans waar dan ook in de wereld de structuur van een Talk kunnen volgen in hoofd- en bijzaken op het zelfde moment dat hij wordt gehouden! Dit helpt om de lijn van een Talk te blijven volgen maar ook om zelf op nieuwe ideeën te komen.

Als er tijdens een talk een onderzoek, filmpje of website wordt genoemd wordt die direct opgezocht en in de live mindmap geplaatst. Na het event gaan we samen met World of Minds een meta mindmap maken zoals hier is gebeurd bij somethinkcompletelydifferent.com.

Zij zullen tevens een Deloitte Idea Donation center powered by World of Minds bemannen waar onze bezoekers rechtstreeks of fans wereldwijd via tweets, hun 'Idea's worth sharing' in een live mindmap kunnen achterlaten! Hiervoor gaan we nog wat pittige stellingen bedenken.

Jerre Lubberts gaat bovendien via een korte 'Mindmap Talk' ons inwijden in de wereld van het 'Whole Brain Thinking' en de link naar het sneller kunnen inspelen en invoeren van veranderingen. Hij werkt bij World of Minds in projecten om de denk- en doekracht van personen en teams te vergroten. Zijn projecten variëren van het helpen ontwikkelen van een methode om moorden op te lossen met mindmappen en lateraal denken tot en met het bedenken en bouwen van een onderhandeling systeem voor het kunnen formeren van een regering. Hij is trainer bij aHa!Coaching.nl, onderzoeker bij Hypershifters.com en blogger voor Lifehacking, ambtenaar2.0 en HetNieuweWerkenBlog.

Klik hier voor meer informatie over de simulcast in de Maastoren 25 november aanstaande.

Bekijk onderstaande video om alvast een beeld te krijgen:

Deloitte Nederland

Twijfels

  • Frank Nijenhuis
  • 18 november 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven