Meet Deloitte Tax - Ben jij erbij?

  • Deloitte Nederland
  • 30 november 2012
Deloitte

Bij Deloitte Tax organiseerden we voorheen diverse inhousedagen voor fiscale studenten. Om onze ‘As One’ filosofie uit te dragen, hebben we besloten er één event van te maken waarbij we alle disciplines samenbrengen. Tijdens deze dag krijg jij als ambitieuze fiscaal student de kans om zowel het vakgebied als de collega’s binnen Tax beter te leren kennen. Maak in deze blogpost alvast kennis met drie Deloitters.

Maurits van Duren
Analyst, M&A Tax

“Na mijn deelname aan de Tax Business Course in 2010 ben ik als werkstudent aan de slag gegaan binnen M&A Tax. Dit is mij zo goed bevallen dat ik ook de scriptie voor mijn fiscale master binnen het hetzelfde team heb geschreven. Nadat ik mijn studie vorig jaar zomer heb afgerond, ben ik in januari 2012 begonnen als Analyst bij het M&A Tax team. Mijn werk is zeer projectmatig en verricht ik altijd in een team met meerdere collega’s. Enerzijds bestaat mijn werk uit het in kaart brengen van de fiscale positie van bedrijven die ge- of verkocht worden. Anderzijds richten we ons op de optimale fiscale structurering bij een koop of verkoop. Naast de benodigde fiscale kennis, maken flexibiliteit, organisatorische en communicatieve aspecten een groot deel uit van mijn werk.”

Jurgen de Kok
Junior manager, Indirect Tax

“Sinds januari 2011 werk als junior manager bij Indirect Tax, waarbij ik mij met name richt op internationale advisering in de financial services en olie en gas industrie. Mijn standplaats is Rotterdam maar vanwege mijn focus ben ik ook geregeld in Amsterdam te vinden. Voorheen werkte ik bij één van de concurrenten. De reden voor mijn overstap was dat ik enorm mooie uitdagingen zag binnen Deloitte. Nu ik bijna 2 jaar bij Deloitte werk, is deze verwachting meer dan waargemaakt. Deze lijn wil ik graag zo volhouden dus over twee jaar hoop ik de volgende stap naar manager te hebben gemaakt.

Mijn werk bestaat volgens mijn collega’s vooral uit heel veel bellen. De dagen worden gevuld met meetings bij cliënten, advisering vanuit kantoor en soms met een mooi reisje naar het buitenland. Zo ben ik laatst nog in Rio de Janeiro geweest voor een aantal besprekingen met een belangrijke cliënt. Naast de advisering ben ik ook verantwoordelijk voor recruitment voor tax, wat een hele leuke afwisseling is en je in contact brengt met veel enthousiaste mensen. Hoe ik in 3 woorden Deloitte zou omschrijven? Jong, ambitieus en innovatief!”

Ak Azizi
Junior manager, Business Tax 

"Na mijn studie fiscaal recht ben ik als Analyst begonnen bij Deloitte en inmiddels in het bezit van de status Junior Manager. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit de fiscale advisering van vermogende particulieren en middelgrote en grote familiebedrijven in de dienstverlenings- en productiesector. Ik heb mij gespecialiseerd in de advisering en begeleiding bij fusies, overnames en bedrijfsopvolging. Tevens begeleid ik net afgestudeerde collega’s. Persoonlijk contact met collega’s en relaties vind ik zeer belangrijk.

Ik werk op kantoor Alkmaar. Dit kantoor kenmerkt zich door laagdrempeligheid en korte lijnen met de andere disciplines. Hoewel er hard gewerkt moet worden, is er ook voldoende tijd voor ontspanning en een grap en een grol. Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel. Deloitte biedt mij hiervoor meer dan voldoende ruimte en gelegenheid!"

 

Wil jij kennis maken met Deloitte Tax? Meld je dan vóór 3 december aan voor het ‘Meet Deloitte Tax’ event in Utrecht.

Deloitte Nederland

Tax Management Consulting stelt zich voor

  • Gijs Horn
  • 26 november 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven