Meet Deloitte Tax op 6 december, een terugblik

  • Deloitte Nederland
  • 19 december 2012
Deloitte

Bij Deloitte Tax organiseerden we voorheen diverse inhousedagen voor fiscale studenten. Om onze ‘As One’ filosofie uit te dragen, hebben we besloten er één event van te maken waarbij we alle disciplines samenbrengen. Op 6 december was het zover. Tijdens deze dag kregen ambitieuze fiscaal studenten de kans om zowel het vakgebied als de collega’s binnen Tax beter te leren kennen. In deze blogpost een terugblik in de letterlijke zin van het woord.

De dag begint om 10 uur met een interactieve kennismaking, waarna we op ons innovatieve kantoor in Utrecht meteen van start gaan met het eerste onderdeel: Deloitte the Game.

Na de lunch ontdekten de studenten meer over onze fiscale advisering op locatie bij een van onze cliënten, namelijk de Nederlandse Spoorwegen. In een aantal workshops (op twee niveaus, bachelor- en masterstudenten) kwamen ze meer te weten over de fiscale positie van deze cliënt en mochten ze zelf ervaren hoe het voelt om in de schoenen van een adviseur te staan.

De leerzame dag vol unieke ervaringen werd afgesloten in de informele stijl die Deloitte kenmerkt: met een borrel en walking diner in hartje Utrecht.

Bekijk meer foto's in het album 'Meet Deloitte Tax' op de Facebookpagina van Deloitte Nederland.

Deloitte Nederland

Deloitte cycling - Sponsoractie Tour for life

  • Dennis Bouten
  • 18 december 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven