Met innovatie passie voor de camera!

  • Nataly Katan
  • 24 april 2013

“Je vraagt me voor wát? Voor een campagne? Weet je het zeker?”, dit was mijn eerste reactie op de vraag of ik deel wilde nemen aan de Carrière Cocktail. En er is maar één reden waarom ik positief gereageerd heb op dit verzoek. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij, net als ik, bij Deloitte een baan kunt krijgen die bij jou past.

Wanneer jij bewust bent van jouw passie, dan kun jij de baan vinden die bij jou past. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat Steve Jobs gebruikte deze visie gebruikte om succesvol te zijn. En ik geloof dat je bij Deloitte als een echte Steve Jobs te werk kunt gaan. Je krijgt namelijk de ruimte om je ideeën te realiseren en daarbij dus de kans om je eigen carrière pad vorm te geven. Uiteraard heb je hierin je eigen verantwoordelijkheid. De uitdaging ligt dan ook in het vinden van je passie en deze vervolgens kenbaar te maken aan collega’s. Op deze manier gaat het balletje vanzelf rollen.

Mijn passie is innovatie, en deze interesse komt geheel tot zijn recht in mijn werk als project manager bij Deloitte Innovation. Samen met mijn collega’s ondersteun ik Deloitters in het tot leven brengen van hun ideeën voor nieuwe diensten. Deloitte Innovation heeft als doel het aanpassingsvermogen van Deloitte, aan de snel veranderende markt, te vergroten. Dit houdt in dat ik collega’s, uit het hele land en van alle verschillende afdelingen, help om innovatief te zijn.

Dit avontuur begon geheel onverwachts in de zomer van 2012, toen ik werd gebeld door Caroline Bijvoet. Mijn CV had ik vele maanden daarvoor gestuurd en destijds kreeg ik een directe reactie “dat er helaas geen plek was” en dat “mijn CV bewaard zou worden”. Ik bedankte voor het bericht, maar ik was wantrouwend, overtuigd van het feit dat mijn CV al in de papierversnipperaar lag samen met 315 andere sollicitanten. Prima, maar helaas, ik nam mijn verlies. De werkelijkheid bleek anders. Nu sta ik online het glas te heffen te midden van mijn collega’s op een carrière pagina.

Graag drink ik met jou een digitale cocktail, en nog liever zie ik je binnenkort als nieuwe collega.

Proost!

Nataly Katan

Business Analyst

Nataly is sinds juli 2012 werkzaam als Business Analyst bij Deloitte Innovation in Utrecht. Afgestudeerd als MSc Management of Innovation. Haar interesse wordt gewekt door innovatie processen, stimuleren van creativiteit en change management. Wordt blij van koken, boekenwinkels en fotografie.

Dag uit het leven van een Technology Consultant

  • Ismail Vurel
  • 18 april 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven