Mijn keuze voor Deloitte was uitstekend!

  • Deloitte Nederland
  • 21 februari 2011
Deloitte

Het begon allemaal in het laatste jaar van mijn bachelor. Ik had besloten mijn master Business Mathematics and Informatics duaal te gaan volgen (wat inhoudt parttime werken en parttime studeren). Om meer informatie over duaal studeren te krijgen, zou er tijdens het college “Studie en Loopbaan” een consultant van Deloitte langskomen. Ik wist eigenlijk niks van Deloitte, behalve dat het een groot bedrijf was, waar Accountancy één van de voornaamste activiteiten was.

Op de dag van het bezoek was ik erg benieuwd naar de opdrachten die de consultant bij Deloitte dagelijks doen, hoe hij terecht is gekomen bij Deloitte en wat voor studieachtergrond hij heeft. Eenmaal aangekomen in de collegezaal, werden de laatste twee vragen vanzelf beantwoord.

Het was een studiegenoot die samen met mij de master BMI volg, maar nu strak in pak met een boodschap: “Kom naar de Deloitte consultancy insight day!” Vervolgens heb ik me ingeschreven voor de dag en werd ik uitgekozen om deel te nemen aan het evenement.

De dag was compleet en gaf een goed beeld van wat er allemaal gebeurd bij Deloitte. Er waren drie opdrachten die in teams werden uitgevoerd. De opdrachten hadden te maken met drie verschillende afdelingen: Capital Market, Data Quality & Integrity en Consultancy. Tot slot werden de oplossingen van de opdrachten gepresenteerd. Tussen de opdrachten door werd er een
goede lunch geserveerd en was er de mogelijkheid om met medewerkers van Deloitte te praten. Aan het eind van de dag werd er gezellig geborreld. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik na deze dag heb besloten om bij Deloitte te gaan solliciteren.

Na een aantal sollicitatiegesprekken werd ik aangenomen bij Enterprise Risk op de afdeling Data Quality & Integrity. Ik werk nu een aantal maanden bij Deloitte. De verschillende projecten blijven interessant en je verantwoordelijkheid groeit met de dag. Daarnaast hangt er een prettige werksfeer op de afdeling. Mijn keuze voor Deloitte was uitstekend!

Nicolaas Nobel
Consultant ERS Deloitte


Meld je nu aan voor de Consultancy Inhousedag 2012. 

Deloitte Nederland

De eerste Nederlandse Deloitte iPad app: digitale boekenkast voor de Global TMT Industry

  • Peter Engel
  • 18 februari 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven