Naar Sölden met het Pension Advisory team: ‘een Hoogtepunt’!

  • Steef van Kuijen
  • 08 mei 2014

Zoals elk jaar de traditie is binnen de verschillende afdelingen bij Financial Advisory Services (FAS), zijn ook wij, als Pension Advisory afdeling, in maart 2014 met een gezellige groep collega’s enkele dagen afgereisd naar Oostenrijk. Sölden- Hochsölden (skigebied Ötztal) was onze bestemming dit jaar en de verwachtingen waren hooggespannen. De weersvoorspelling, de sneeuwhoogten en de Après-ski mogelijkheden waren allemaal uitmuntend te noemen. Het gehele team verbleef in één appartementencomplex en er stond ons een gezellige tijd te wachten. 

Wij konden de werkdruk van de afgelopen maanden even achter ons laten. Waar wij normaal hard aan het werk zijn en snel schakelen om klanten te ondersteunen bij complexe pensioenvraagstukken, hoefden we ons nu alleen maar bezig te houden met de te nemen piste-afdalingen, een geschikte plek te vinden om te lunchen en natuurlijk de tijd vast te stellen dat wij ons gingen aansluiten bij de Après-ski. 

Een enkeling nam een lesje bij de Nederlandse skileraar Joost, een ander wilde graag minimaal 100km per dag skiën en nog een ander ging juist ná twee pistes alweer op het terras zitten. Eén ding stond wel vast, we stonden altijd als geheel team in de Après-ski.

Het enige ‘smetje’ voor de echter poederbaas was de relatief hoge temperatuur, met gemiddeld 13 graden in het dal. Sölden kent gelukkig twee gletsjers (met diverse piste-afdalingen) welke zich op een hoogte bevinden tussen 3000m – 3340m en waar de sneeuwkwaliteit top was en we continu omarmd werden door een strakblauwe lucht en de lauwwarme zon. De hoog gelegen gletsjers van Sölden behoren tot de hoogste skigebieden van Oostenrijk en was voor velen van ons ook het absolute ‘hoogtepunt’ van de eerste maanden in 2014!

 

Steef van Kuijen

Business Analyst Pension Advisory

Na zes jaar studeren en een mastertitel in Finance zocht Steef van Kuijen zijn eerste baan op het gebied van M&A. Tijdens een gesprek met een Deloitte-recruiter kwam hij erachter dat Pension Advisory misschien beter bij hem paste. Inmiddels is Steef vastbesloten een expert in pensioenadvies te worden.

Een werkweek bij GES

  • Marijn Klootwijk
  • 06 mei 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven