Never a dull moment

  • Serra Lise Kammoun
  • 10 juli 2013

Na mijn studie rechten kwam ik erachter dat ik communicatie ook erg leuk vond. Toen de kans voorbij kwam om twee dagen communicatie en sales te doen bij Stichting Muses en daarnaast drie dagen te werken voor Deloitte, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Het eerste jaar vloog voorbij en ik heb ontzettend veel geleerd, zowel bij Stichting Muses als bij Deloitte. Inmiddels werk ik fulltime bij Deloitte en dat bevalt ontzettend goed.

Deloitte inspireert én faciliteert je om zoveel mogelijk te groeien. Vanaf het eerste moment dat je hier binnenloopt merk je aan alles dat er een enorme uitdaging wacht en de mogelijkheden eindeloos zijn. Er is namelijk ontzettend veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en nieuwe ideeën.

Binnen Deloitte zet ik mij in voor de marketing, sales en communicatie voor Deloitte Risk Services. Met ons jonge en bruisende team helpen wij organisaties met het aannemen van een ‘’Risk Intelligent’’-houding. Hiermee kunnen zij financiële-, technologische –en bedrijfsrisico’s effectiever beheersen.

Mijn focus ligt voornamelijk op Security & Privacy. Zo ben ik op het moment bezig met de sales en marketing van ‘’Hacking as a Service’’. Dit is een dienst waarbij de online omgeving van bedrijven op periodieke basis wordt getest op kwetsbaarheden, in plaatst van een eenmalige penetratietest. Op deze manier krijgen bedrijven beter inzicht in hun (online) beveiliging. Het is ontzettend leuk en boeiend om te zien hoe een dienst wordt bedacht en het team zelf de techniek bouwt. Vervolgens ga ik kijken hoe we dit het beste in de markt kunnen zetten. Mijn werkzaamheden zijn divers en veelzijdig: diverse interne en externe communicatie, events, sales funnels, trainingen opzetten en proposals schrijven. Wat mijn werk zo leuk maakt, zijn de uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers en de ruimte die je krijgt voor nieuwe en uitdagende projecten. Daarnaast begeeft Deloitte zich in een dynamische markt, die altijd in beweging is. Ook niet onbelangrijk zijn de vele gezellige activiteiten, zoals de jaarlijkse ski-trip, waar ik altijd enorm veel plezier met mijn collega’s beleef. Werken bij Deloitte zorgt ervoor dat je altijd in beweging blijft. Een baan vol mogelijkheden, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.

Serra Lise Kammoun

Sr. Consultant - Risk Services

Ik ben ruim drie jaar werkzaam bij Deloitte Risk Services. Als onderdeel van het Cyber Security Management team doe ik verschillende opdrachten voor klanten. Mijn focus ligt op crisis management.

Btw 0,6 of 21%?

  • Alexandra Dubois
  • 08 juli 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven