Niet alleen werk!

  • Joep Ruiter
  • 19 februari 2014

Blogs op deze website gaan (logisch) vaak over projecten die mijn collega’s en ik uitvoeren. Deze blogpost wordt daarop een uitzondering. Ik wil het niet gaan hebben over dagelijkse werkzaamheden maar over iets anders dat het werken bij Deloitte zo leuk maakt: de sfeer naast de projecten. Want naast werk is de sfeer bepalend voor de keuze van een baan!

Laat ik zoals de meeste bloggende collega’s beginnen met mijn achtergrond. Inmiddels loop ik (inclusief stage) bijna 3 jaar rond bij Deloitte en heb ik het nog steeds naar m’n zin. Het leven van een CRM consultant bestaat uit uitdagende projecten voor uiteenlopende klanten, maar daarover misschien in een latere blogpost meer. Deze blog gaat over zaken buiten projecten.

Buiten projecten om houden we de sfeer goed. Er worden meerdere dingen georganiseerd en iedere vrijdagmiddag is er bij Consulting in Amstelveen een borrel georganiseerd door collega’s van de borrelcommissie. Mocht je als collega in dienst komen kan ik je aanraden je voor deze commissie op te geven. Het is leuk om te doen en je leert veel collega’s kennen (en heb ik gelijk m’n plicht als oud-commissie gedaan om mensen op te roepen lid te worden ;) ).

Los van de vrijdagmiddagborrel organiseren we als Deloitte Consulting ook grotere evenementen. De inspiratie voor deze blogpost komt dan ook van het vorige feestje: Consulting in the Snow (CitS for short). CitS is onze jaarlijkse wintersport, maar er gaan ook mensen mee die niets hebben met skiën/snowboarden; zo leuk is het. Dit jaar hebben we met 265 collega’s Saalbach-Hinterglemm 3 dagen overgenomen.

Omdat niet iedereen kan skiën of snowboarden worden er lessen georganiseerd. Daarnaast is er zelfs een niet-ski programma, met activiteiten als rijden op sneeuwscooters. Allemaal top geregeld!

Events als CitS en de vrijdagmiddagborrel zorgen er voor dat Deloitte voor mij niet aan voelt als een groot bedrijf, hoewel we een bedrijf zijn met bijna 5000 werknemers. Een aspect dat wat mij betreft zeker benadrukt moet worden op de Werken bij Deloitte website!

Joep Ruiter

Business Analyst

Sinds september 2011 werkzaam als Business Analyst binnen de Emerging Solutions service line van Consulting. Joep is gespecialiseerd in cloud computing. @JoepRuiter

Vliegende start

  • Erwin Engels
  • 17 februari 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven