Nog 4 dagen om kans te maken op spreektijd tijdens TEDxAmsterdam!

  • Deloitte Nederland
  • 31 augustus 2012
Deloitte

Ik weet nog goed hoe wij nu alweer drie jaar geleden voor het eerst contact hadden met TEDxAmsterdam. Onze eerste meeting vond plaats in Utrecht met Jim Stolze. Persoonlijk volgde ik TED al geruime tijd. Een vriend stuurde mij een TEDTalk waarna het een ware verslaving begon te worden. Nu is het zelfs zo erg dat ik voor het slapen gaan zo nu en dan op mijn iPphone nog een TEDTtalk bekijk.

De eerste twee jaar als partner hebben we op de 44st verdieping van de Maastoren een simulcast georganiseerd en waren er een aantal Deloitte collega’s live aanwezig bij TEDxAmsterdam. Wij organiseerden parallel aan de TEDTalks, welke we op een groot scherm konden meekijken, een programma met sprekers, muzikanten en kunstenaars. Een soort mini TEDx op een unieke locatie voor studenten, bedrijfsleven en vooraanstaande start-ups uit de Deloitte Fast 50 en Rising Star.

Om hier een beeld van te krijgen kun je onderstaand de video van onze simulcast op de 44st verdieping bekijken:
 


Dit jaar gaan we dit iets anders doen! Te beginnen met een mooie kans om zelf op 30 november aanstaande te spreken op het TEDxAmsterdam podium in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Je hebt nog tot en met 3 september aanstaande om een idee in te sturen dat zich richt op leefbaarheid in de stad naar contest@deloitte.nl.

Meer informatie?

Deloitte Nederland

We’re looking for the Best Talent!

  • Merette Schuurman
  • 30 augustus 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven