NVP jaarcongres 2010: What’s cooking in HRM?

  • Deloitte Nederland
  • 07 december 2010
Deloitte

Donderdag 25 november 2010 vond het jaarlijkse NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling) congres plaats. Locatie voor dit evenement was de Glazen Ruimte in Maarssen, een aanrader voor het organiseren van bedrijfsevents (100-300 personen) met een kooktintje. Dit jaar stond het congres in het teken van leiderschap, teamwork, talent, en.. koken. Koken als metafoor voor HRM. Een toepasselijke keuze, aangezien in de keuken leiderschap, teamwork en talent tot de basis ingrediënten behoren voor een succesvolle keuken. Met een uitverkochte Glazen Ruimte (300 personen) bleek dat dit thema inderdaad interessant is voor de HR professional en goed gelinkt kan worden aan de uitdagingen die HR-executives de komende jaren te wachten staan op het gebied van talentmanagement en leiderschapsontwikkeling. Voor Deloitte een goede reden om hier aanwezig te zijn in een mooi gezelschap van HR professionals van o.a. KLM, IBM, Atos, Tempo Team, Achmea, ABN Amro, UWV, KPN, Philips en Rabobank. 

Met top koks als Ramon Beuk en Robert Kranenborg (bekend van het programma Topchef) had de organisatie twee inspirerende sprekers in huis gehaald die de link met HR en koken fijn scherp konden toelichten tijdens het ochtendprogramma. 

Vanuit Deloitte waren we tijdens het middagprogramma goed vertegenwoordigd met de Consulting service line Talent & Leadership. Zo waren service line leaders Kees Flink en Rens van Loon gastsprekers bij twee workshopsessies. Beide workshopsessies waren tot op de laatste stoel bezet en er bleek duidelijk veel interesse te zijn in hoe Deloitte haar Leiderschapsprogramma heeft ontwikkeld en toepast bij haar klanten. Voor Deloitte prima netwerkmogelijkheden, voor de aanwezigen een reden om (een gebrek aan) ingrediënten voor succesvol leiderschap binnen hun bedrijf te kunnen beoordelen.

Een kookevenement zou uiteraard geen succesvol evenement zijn geweest zonder een afsluiting met lekkere hapjes en drankjes, verzorgd door Ramon Beuk en zijn koks.

Conclusie aan het einde van de dag: Koken is een gegarandeerd succesthema voor het organiseren van HR congressen! Een aantal inspirerende sprekers en prikkelende workshops (met uiteraard lekkere hapjes!) smaakt voor de HR professional naar meer.

Deloitte Nederland

De hoogste #TedxAms simulcast vindt nu plaats in de Maastoren van #Deloitte!

  • Deloitte Nederland
  • 30 november 2010
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven