Op pad met Deloitte: The sky is the limit!

  • Carola den Hollander
  • 29 oktober 2012

Half november is het dan zo ver: de WO Business Courses Audit & Tax én de HBO Deloitte Accountancy Experience zullen van start gaan. Inmiddels hebben de selectiedagen plaats gevonden en hebben we een groep topstudenten geselecteerd die mee zullen afreizen naar respectievelijk Istanbul en Den Haag/ Scheveningen.

Voorafgaand aan beide Business Courses zullen er kick-off dagen plaats vinden op 9 november. Hier zullen de studenten en Deloitters elkaar voor het eerst ontmoeten en zullen zij meer inzicht krijgen in de programma’s op locatie. Vanuit Recruitment willen we deze studenten een beeld geven van hoe het werken bij Deloitte er aan toe gaat middels een uitdagende case en het laten proeven van de (werk)sfeer. 

Dit laatste zal uiteraard ook op informele wijze gaan door een uitdagend en verrassend programma. Binnen Recruitment zijn we al maanden bezig met de organisatie hiervan, zodat de studenten en Deloitters zich maximaal kunnen focussen op de casus. De Business Courses zijn onze paradepaardjes en we dagen middels onze programma’s dan ook iedereen, die hierbij betrokken is, uit om tot grote hoogte te stijgen; zowel letterlijk als figuurlijk! Er wordt als student toch best wat van je verwacht gedurende deze dagen vol nieuwe indrukken en pittige cases.

Daarnaast staat ook persoonlijke ontwikkeling centraal tijdens deze dagen. Zo zullen de studenten in Istanbul tijdens een game zichzelf beter leren kennen én tegelijkertijd deze betoverende stad ontdekken. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. Ook hier zullen we naar een hoger niveau stijgen, maar dan op een relaxtere manier. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten; in zowel Istanbul als Den Haag zullen de hipste locaties bezocht worden voor een drankje en een hapje, op grote hoogte en dus met een adembenemend uitzicht!

Vanuit mijn rol als Recruitment Event Coördinator zal ik mee af reizen naar Istanbul om deze dagen in goede banen te leiden. Het programma staat zo goed als vast en ikzelf heb dan ook ontzettend veel zin om in het vliegtuig te stappen richting Turkije. The sky is the limit! Ook voor jou?

 

Carola den Hollander

Recruitment Events

Carola den Hollander / 27 jaar / Recruitment Events / HR Studies gestudeerd aan de UvT / Amsterdam én Oeteldonk / Reist, leest en tennist met veel plezier.

How it all started

  • Sjuul Baltussen
  • 26 oktober 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven