Outsourcen van onze expertise

  • Ernst Jan Kleinrensink
  • 15 augustus 2013

Sinds begin dit jaar werk ik bij Deloitte bij de Accountancy praktijk voor Small and Medium Enterprises (SME). De basis dienstverlening die wij voor klanten voeren is de financiële administratie en het maken van de jaarrekening. Daarnaast zijn we begonnen met het uitbreiden van deze afdeling met ‘’Management Services’’, om ook onze medewerkers te kunnen outsourcen. Zo kunnen we onze expertise op een slimme manier inzetten bij de klant op het gebied van financiële dienstverlening.

Binnen Deloitte SME is er een grote diversiteit aan werkzaamheden, zowel nationaal als internationaal. Het gaat van samenwerkingen met midden en kleine bedrijven in de nationale markt tot aan samenwerkingen met grote internationale cliënten. Daarbij werken we zowel voor particuliere bedrijven als voor bedrijven in de publieke sector. Het mooie van onze dienstverlening is dat klanten vaak erg blij zijn met je inzet en dat we klanten hiermee verder kunnen helpen.

Carrière binnen Deloitte is iets waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Deloitte geeft de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van werkervaring en studie. Het mooie van de collega's bij Deloitte is dat iedereen bereid is om je te helpen en te ondersteunen bij je werkzaamheden.

Al snel toen ik bij Deloitte ging werken ben ik ook gaan mee hockeyen met het Deloitte bedrijfshockeyteam. Dit is een gemengd team van wat jongere Deloitte medewerkers. Hier kreeg ik de kans om in een korte tijd veel verschillende collega's van veel verschillende afdelingen te leren kennen. Op het veld spelen we tegen veel verschillende bedrijven, waaronder grote advocatenkantoren, de Schiphol groep en Heineken. Omdat iedereen wel houdt van een feestje zijn er regelmatig teamuitjes, borrels en hockeyfeesten. Echter winnen is toch ook wel erg belangrijk. Wat ons team zo sterk maakt is dat we goed met elkaar samenspelen en dat we er met het hele team vol voor gaan. Deze teamspirit om door samenwerken te winnen op het veld komt overeen met de team spirit van de Deloitte teams op de werkvloer. Met een leuke groep mensen werk je aan een opdracht en probeer je een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Prestatiegerichtheid en een goede werksfeer staan bovenaan bij Deloitte. 

Ernst Jan Kleinrensink

Junior Controller - Audit

Studeerde Accountancy & Control aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses zijn: hockey, sportschool, reizen, uitgaan.

Met een andere rol in de collegebanken

  • Ron Bergers
  • 14 augustus 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven