Plog: Een dag met Amir Delfan van Deloitte Digital

  • Amir Delfan
  • 19 april 2016
Amir

Ik ben Amir Delfan en werk sinds 2015 als Software Consultant bij Deloitte Digital. Mijn focus ligt op IT-oplossingen zoals web-applicaties, mobiele Apps en desktop applicaties. Ik heb Technische Informatie gestudeerd aan de TU Delft. Mijn ervaring ligt voornamelijk in Microsoft gebaseerde technologieën zoals ASP.Net, MVC, SQL, C#, WCF en SharePoint. Via deze plog geef ik je een kijkje in mijn werkdag bij Deloitte Digital!

Mijn dag begint met een kop koffie op Amsterdam Centraal:

Eerst snel een vergadering waarbij we samen met de klant de nieuwe functionaliteiten van de nieuwe digitale werkplek bespreken. Het bord hangt vol met nieuwe taken. Hier wordt nog flink over gediscussieerd.

Uiteindelijk komen we tot een consensus en is projectleider Henk tevreden!

Er moet nog veel gedaan worden en ik ga weer in een nieuwe setting naar de projectkamer (bij de klant). Hier begin ik met ontwikkelen. Gelukkig heb ik nog mijn Deloitte-laptop mee (met eigen internet) want de wifi-verbinding bij de klant is heel traag vandaag. Op de achtergrond zie je ook twee andere collega’s van Deloitte Digital (Deborah en Frans) hard aan het werk voor de klant.

Aan het einde van de dag is bijna alles op het Scrum-bord op done gezet. Wat een opluchting en een heerlijk gevoel!

Wil jij ook werken bij Deloitte Digital? Op deze website vind je meer informatie over alle mogelijkheden!

Amir

  • Plog
  • Deloitte
  • Digital
  • Software
Delen

Amir Delfan

Software Consultant

Amir is Software Consultant bij Deloitte Digital. Zijn focus ligt op het bouwen van IT-oplossingen. Hij heeft Technische Informatie gestudeerd aan de TU Delft en heeft ervaring met Microsoft gebaseerde technologieën zoals ASP.Net, MVC, SQL, C#, WCF en SharePoint.

Werken op het snijvlak van business en IT

  • Joep Schoofs
  • 15 april 2016
Naar boven