Plog: Een dag met designer Dafne Baars van Deloitte Digital

  • Dafne Baars
  • 20 mei 2016

Ik ben Dafne Baars en werk sinds september 2015 als Visual/Motion Designer in het creatieve team van Deloitte Digital. Hiervoor was ik zeven jaar als professioneel designer bij een communicatie bureau en een groot retailbedrijf. Bij Deloitte werk ik met veel enthousiasme aan mooie projecten, zoals het ontwerpen van responsive websites, animaties, video’s en web apps. Altijd gedreven met de ‘less is more’ mentaliteit om moderne clean design oplossingen te creeeren. Via deze plog geef ik jou een kijkje in een werkdag van mij bij Deloitte Digital!

Mijn dag begint om 6.15 uur, maak thuis snel een ontbijtje dat ik in de trein kan opeten (lees: tijdwinst). In de trein check en beantwoord ik alvast mijn mail en bekijk mijn planning. 

Voordat ik arriveer op The Edge en schiet dit mooie plaatje:

Het is maandag dus dan starten we met het creative team altijd met een stand-up. Hierdoor weet je precies waar iedereen mee bezig is, wie waar tegenaan loopt en kunnen we elkaar waar mogelijk helpen. 

Een collega belt mij om haar briefing toe te lichten. Voor een zorgorganisatie moeten er verschillende probleem situaties gevisualiseerd worden. 

Ik download al het gekregen materiaal van de klant en start met het schetsen van de situaties.

Onderweg naar de kantine kijk ik even over het randje.

Tijd voor de lunch met altijd lekkere broodjes!

Op mijn MacBook digitaliseer ik de schetsen en werk ze verder uit in Photoshop. 

Even een gezond tussendoortje: zoete paprika.

Van mijn collega designer Rudy krijg ik een handige tip:

Tijd om terug naar huis te gaan met de metro en trein.

Ik plof op een bankje, zet Spotify aan en staar naar buiten.

 

Eind van de dag nog even een balletje slaan op de tennisbaan…

Wil jij ook werken bij Deloitte Digital? Op deze website vind je meer informatie over alle mogelijkheden!

PS. Op Instagram is een video geplaatst waarin ik kort vertel over mijn werkzaamheden bij Deloitte Digital:

 

Andere plogs

Bekijk ook plogs van andere collega's bij Deloitte Digital:

Dafne Baars

Visual Design Consultant

Dafne Baars werkt sinds september 2015 als Visual/Motion Designer bij Deloitte Digital. Hiervoor was zij designer bij een communicatiebureau en een retailbedrijf. Bij Deloitte werkt ze aan mooie projecten, zoals het ontwerpen van responsive websites, animaties, video's en web apps.

Ctrl+Alt+Deloitte: het moment dat de wereld even stil stond

  • Yvo van der Klaauw
  • 19 mei 2016
Naar boven