Plog: Een dag met Joey Janssen van Deloitte Digital

  • Joey Janssen
  • 15 februari 2016
Joey

Ik ben Joey Janssen en werk sinds 2013 als consultant bij Deloitte Digital waar ik mij focus op digitale technologie. Ik heb Business Informatics gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en mijn ervaring ligt voornamelijk in consumer business, digitale strategie, e-commerce en digital supply chain management. Via deze plog geef ik jou een kijkje in mijn werkdag bij Deloitte Digital!

Start met een verse espresso. De dag kan beginnen!

Eerste call vanuit de auto, afstemmen met klant team over voortgang:

Brainstorm bij de klant over dashboard visualisatie:


Even mezelf afsluiten en focussen op het oplossen van een data probleem:


Einde dag, aan de keukenbar nog even wat mails versturen met supervisie van de baas in huis :-)

PS. Op Instagram is een video geplaatst waarin ik kort vertel over mijn werkzaamheden bij Deloitte Digital: 

Joey Janssen

Senior Consultant Digital Strategy

Ik ben sinds 2013 werkzaam als consultant bij Deloitte Digital en focus mij op digitale technologie. Ik heb Business Informatics gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en mijn ervaring ligt voornamelijk in consumer business, digitale strategie, e-commerce, analytics en digital supply chain management.

Deloitte Tax: Lanceer je eigen carrière!

  • Rosanne Goodijk
  • 12 februari 2016
Naar boven