Plog: Een dag met Rudy Soerodikromo van Deloitte Digital

  • Rudy Soerodikromo
  • 12 april 2016

Ik ben Rudy Soerodikromo, Visual Design Consultant bij Deloitte Digital. Na 11 jaar werkzaam geweest te zijn als freelancer, bevind ik me nu het liefst op het digitale speelvlak van design, branding en strategie. Mijn ervaring ligt voornamelijk in Motion Design, UI/UX design, Design Strategie en e-commerce met een focus op de Consumer Business. 

Als deel van het creatieve team van Deloitte Digital maak ik dagelijks heel veel leuke dingen mee, werk ik aan gave projecten en ben ik druk met Social Media. Graag neem ik je via deze plog mee in een willekeurige werkdag bij Deloitte Digital. 

Always start your day with a fresh cup of coffee! 

Practise drills voor Brush Lettering:

Doorspreken van creatieve concepten:

 

Schets voorstellen bespreken met onze Creatieve Director:

Eind van de dag even helemaal losgaan met een Solo van J. Mayer! 

Wil jij ook werken bij Deloitte Digital? Op deze website vind je meer informatie over alle mogelijkheden!

PS. Op Instagram is een video geplaatst waarin ik kort vertel over mijn werkzaamheden bij Deloitte Digital:

 

Andere plogs

Bekijk ook plogs van andere collega's bij Deloitte Digital:

Rudy Soerodikromo

Visual Design Consultant

Over de jaren heen heb ik me voornamelijk gericht op het design en branding aspect van de strategie zowel binnen mijn eigen onderneming als in dienst voor verschillende studio’s. Tevens met veel passie mijn kennis kunnen delen in het onderwijs op het gebied van Visual Design als docent Communicatie en Media design voor o.a. de Hogeschool van Utrecht en het Grafische Lyceum.

Terug naar de universiteit, nu als adviseur

  • Suzanne Hart
  • 29 maart 2016
Naar boven