Plog: Een dag met Sunaina Braam van Deloitte Digital

  • Sunaina Braam
  • 18 maart 2016

Mijn naam is Sunaina Braam en ik ben sinds 2015 werkzaam bij Deloitte Digital. Ik heb een achtergrond in marketingcommunicatie en bedrijfskunde. Bij Deloitte Digital richt ik me op digitale marketing en strategie voor heel veel verschillende klanten. Van de overheid tot aan een zuivelfabrikant, ze hebben allemaal uitdagingen waarbij we vanuit Digital kunnen helpen. Mijn werkdagen zijn heel verschillend, maar ik neem je met deze foto’s alvast één dagje mee!

Ik begin vandaag wat later dus start ik mijn dag onder het genot van een broodje met het checken van mijn mails.

Vandaag volg ik een introductietraining macro's in Excel. Pittig maar leuk! 


Na de training gelijk door naar de klant, helaas de file te pakken...


Met de projectmanager even de acties voor deze week bekijken, lopen we op schema?


's Avonds zijn een paar collega's langsgekomen voor een brainstormsessie over het programma van het jaarlijkse learning event met de serviceline. 

Wil jij ook werken bij Deloitte Digital? Op deze website vind je meer informatie over alle mogelijkheden!

PS. Op Instagram is een video geplaatst waarin ik kort vertel over mijn werkzaamheden bij Deloitte Digital:

Sunaina Braam

Business Analyst Digital Strategy

Mijn naam is Sunaina Braam en ik ben sinds 2015 werkzaam bij Deloitte Digital. Ik heb een achtergrond in marketingcommunicatie en bedrijfskunde. Bij Deloitte Digital richt ik me op digitale marketing en strategie voor heel veel verschillende klanten. Van de overheid tot aan een zuivelfabrikant, ze hebben allemaal uitdagingen waarbij we vanuit Digital kunnen helpen.

Plog: Een dag met software developer Desmond Vrede van Deloitte Digital

  • Desmond Vrede
  • 10 maart 2016
Naar boven