Proef het werken bij Deloitte!

  • Carola den Hollander
  • 03 juni 2013

In mijn rol als recruitment event coördinator heb ik het genoegen om, in samenwerking met campus recruiters, recruitment evenementen te organiseren voor alle functions (Tax, Audit, Financial Advisory Services en Consulting) binnen Deloitte. Dit maakt mijn werk niet alleen heel afwisselend, maar ook is het interessant om de verschillen in werkwijzen te zien.

In mijn vorige blog schreef ik over de Business Courses voor Audit in Den Haag (HBO) en Istanbul (WO). Deze liggen alweer even achter ons en ik kijk hier met veel plezier op terug. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Business Course Consulting in volle gang en zullen we op 6 juni met een selectie van top studenten af reizen naar Barcelona.

Vanuit Deloitte zijn er 8 consultants betrokken bij de voorbereidingen en vanuit hun specialismes werken zij erg gestructureerd en loopt het voorbereidingsproces bijna vlekkeloos. Dit betekent dat het programma al staat en we nu nog de puntjes op de ''i'' moeten zetten. Inhoudelijk zal het een uitdaging worden voor de studenten, maar daarnaast staat er uiteraard ook genoeg fun op het programma.

Zo zal er tijd genoeg zijn voor de studenten om op informele wijze kennis te maken met Deloitters en zij kunnen hen het hemd van het lijf vragen over werken bij de Consultancy tak van Deloitte. In Barcelona is genoeg cultuur te proeven (letterlijk in de vorm van tapas, figuurlijk in de vorm van de vele mooie architectuur); en dit gaan we dan ook op spectaculaire wijze doen. Daarnaast zullen we, na dagen hard te hebben gewerkt aan de case, proosten op een mooie Business Course met de zon op onze bol.


Naast onze Business Courses organiseren we uiteraard nog vele andere evenementen, zodat studenten kennis kunnen maken met Deloitte als werkgever. Wil jij weten of Deloitte ook de beste start van jouw carrière is? Bekijk dan onze evenementenkalender zodat jij ook de sfeer kunt proeven!

Carola den Hollander

Recruitment Events

Carola den Hollander / 27 jaar / Recruitment Events / HR Studies gestudeerd aan de UvT / Amsterdam én Oeteldonk / Reist, leest en tennist met veel plezier.

Werkstudent, een leerproces

  • Andries Ketelaar
  • 29 mei 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven