Project Manager Audit? Wat moet ik mij daar bij voorstellen?

  • Esther Rozenbeek
  • 28 februari 2018
Esther

Wat doe je precies in de rol van Project Manager Audit, hoe ziet het team eruit en niet onbelangrijk: hoe kan jij onderdeel worden van dit team?
In deze blog laat ik de project managers zelf aan het woord.

Roel Moonen

Als projectmanager voor project planning ben ik verantwoordelijk voor het verbeteren van deze onderdelen binnen de audit. Het is een heel divers project, waarbij wij ons onder andere bezig houden met het beoordelen van bestaande tooling, het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe tooling via Agile, het ontwikkelen en faciliteren van trainingen en het verzamelen van best practices van andere landen. Het leuke aan de werkzaamheden is dat geen enkele dag en geen enkele week hetzelfde zijn. De ene dag ben je veelal bezig om stakeholders op een lijn te krijgen, de andere dag verzorg je een projectmanagement training en gedurende de volgende week ben je voornamelijk workshops aan het voorbereiden en aan het faciliteren. Indien je op zoek bent naar een afwisselende functie, waarbij je zelf vorm mag geven aan verandering, je managementkwaliteiten kunt ontwikkelen, waar naar jouw mening wordt geluisterd en waarbij je je breed kunt ontwikkelen, dan raad ik je aan om op deze vacature te reageren. Indien je meer wil weten, ik ben altijd bereid om bij een kop koffie meer te vertellen.

Elise Tol

Vanuit een rol als recruiter heb ik de overstap gemaakt naar de rol van project manager binnen de Audit praktijk. Een dynamische rol waarin je betrokken raakt met transformatieprocessen. Van het opstellen van een projectplan tot de transformatie naar de praktijk. In deze rol werk ik veel samen met enthousiaste en inspirerende collega’s en stakeholders. Ik ben betrokken bij het Programma Management en pak de projectmanager rol op voor HR gerelateerde projecten. De rol als projectmanager is zelfstandig en flexibel en biedt mij de mogelijkheid om op strategisch vlak mee te denken over de veranderende rol van de Auditor en de invloed daarvan op de werkzaamheden van de Auditor.

Akke Daamen

Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor alle projecten die hieronder vallen. Doel van deze projecten en het programma is de werkzaamheden van de Audit efficiënter en effectiever in te richten, de kwaliteit te verhogen en daarmee de work-life balans van de Audit professionals te verbeteren. De projecten zijn gericht op transformatie, kwaliteit, innovatie en groei. Het team bestaat uit een leuke groep enthousiaste en gedreven project managers die samen met hun stakeholders in de Audit de tools en middelen ontwikkelen om de project en daarmee programmadoelen te bereiken.

Esther Rozenbeek

Recruiter Audit

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik de wereld van recruitment ingerold. 2,5 jaar heb ik bij een werving & selectie bureau gewerkt waar ik een focus had op 360 graden recruitment in de supply chain markt. Veel geleerd over 100 en 1 verschillende recruitmentprocessen met vrijwel allemaal de ambitie om het schaap met de vijf poten te vinden. In deze periode ben ik er achter gekomen dat ik de meeste voldoening haal uit het bedienen van vaste klanten, met de beste kandidaten uit de markt. Dit leek mij een mooi uitgangspunt om als corporate recruiter aan de slag te gaan en dan graag bij een bedrijf waar ze inderdaad altijd de beste kandidaten uit de markt zoeken. Welkom bij Deloitte dus!
Ik woon in Amsterdam en in m’n vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriend(en), vriendinnen & familie, het liefst met lekker eten en een drankje. Overgebleven tijd doe ik met liefde nog even een paar squats in de sportschool. Na m’n reis naar Nieuw-Zeeland besloten dat ik daarnaast ook zoveel mogelijk van de wereld wil zien!

Een week in het leven van een Strategy Consultant

  • Loek Jongen
  • 26 februari 2018
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven