Ready for take off!

  • Rosa Ordelman
  • 14 november 2012

Dinsdag 13 november. Daar zitten we dan. Carola en ik. Als echte globetrotters te werken op Schiphol. Nog een klein uur voordat onze vlucht naar Istanbul vertrekt. Nog even in de dagelijkse realiteit van ochtendspits, te dure koffie en Hollandse nuchterheid. Dit is het moment van de laatste voorbereidingen voor de business course.

Vanuit events/recruitment reizen wij vooruit om op locatie de laatste zaken in orde te maken. De puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten en om nog een aantal mooie verrassingen voor alle deelnemers van de business course voor te bereiden.

Over minder dan 24 uur is het zover: dan vertrekken 32 fiscale en accountancy studenten samen met een aantal collega’s van Deloitte naar Istanbul. De kickoff in Nederland heeft plaatsgevonden, de eerste kennismaking is een feit. We hebben (al zeg ik het zelf) een mooie groep deelnemers geselecteerd. De afgelopen maanden hebben we allemaal toegeleefd naar dit moment. We kijken uit naar een aantal hectische, maar fantastische dagen in Istanbul. Uiteraard hebben we een bijna onhaalbaar ambitieus en overvol programma voor de boeg. Een programma waarin we van iedereen het uiterste vragen. Waarin we te vroeg op moeten staan, te laat naar bed gaan en naast heeeel hard werken, ook heeeel veel plezier gaan maken.

Aan het begin van de course een groep mensen die elkaar niet kent. Aan het einde een hechte groep die samen iets bijzonders heeft meegemaakt. Want dat is het mooie van een business course. Je maakt samen iets unieks mee. Have a save flight! 

Rosa Ordelman

Recruiter

Rosa studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Werkzaam als recruiter voor Deloitte Tax. Houdt van reizen, festivals en veel tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Bestuursleden geven sollicitatietraining

  • Deloitte Nederland
  • 12 november 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven