Remco van Dijk over de Deloitte HBO Accountancy Experience

  • Deloitte Nederland
  • 09 juni 2011
Deloitte

Deloitte en toekomstige collega’s leren kennen op een informele manier? Londen leren kennen middels een fantastische trip? De drie dagen dat ik tijdens de Deloitte Accountancy Experience in Londen was, heb ik dit mogen ervaren.

Het kennismaken met de praktische kant van de accountancybranche stond centraal tijdens dit event. Via uitdagende opdrachten op fantastische locaties (o.a. het stadion van Arsenal) heb ik ervaren wat de dagelijkse werkzaamheden zijn van een accountant. Zo ben ik door heel Londen gereisd om daar begeleiders te interviewen en zo mijn interview skills te laten zien. Ik heb een pitch moeten bedenken om de klant Heineken naar mij toe te trekken. Een subsidiecontrole gedaan op de investeringen van Arsenal en aandelen moeten waarderen voor een familiebedrijf. Dit zijn werkzaamheden die horen bij het functiepakket van een AA accountant, maar ook bij een RA accountant. Zo heb ik van beide types geproefd.

Naast alle inhoudelijke opdrachten was er ook tijd voor ontspanning. Tijdens de diners, die op geweldige locaties plaatsvonden, was er voldoende ruimte en tijd om elke begeleider te vragen waarom hij/zij accountant is geworden en waarom hij/zij voor Deloitte heeft gekozen. Dit heeft mij doen besluiten om ook voor Deloitte te kiezen. Het heeft mij niet alleen geleerd waar de dagelijkse werkzaamheden van een Deloitter uit bestaan en waarom iemand gekozen heeft om bij Deloitte te werken.

Groet,
Remco

Deloitte Nederland

Charlotte van de Loo over het Professorendiner 2011

  • Deloitte Nederland
  • 08 juni 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven