Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan…

  • Annelies Heinen
  • 03 juli 2013

Een paar maanden geleden ontving ik van een collega een uitnodiging in mijn agenda getiteld ''Programma Bootcamp OC&L (DATE)''. Nu sta ik niet bekend als meest sportieve collega van de business divisie Organisation, Change & Leadership (OC&L), dus ik was enigszins verbaasd dat de uitnodiging voor het organiseren van een Bootcamp in mijn mailbox terecht was gekomen. Maar, wat al snel bleek, dit was geen gewone Bootcamp. Dit was de OC&L Bootcamp waarin we met de gehele Organisation Change & Leadership service line een 3-daags parcours doorliepen waar opdrachten, proposities en dieptesessies gericht op de service line de revue passeerden!

Op donderdagmiddag 2 mei arriveerde ik samen met mijn collega’s op een luxe woonboerderij in het zonovergoten plaatsje Hengelo, diep in het Oosten des Landt. Het programma trapte af met een visiesessie, waarin de eerste aanzet gedaan werd voor de nieuwe OC&L visie. Deze visie liep als rode draad door de drie dagen heen. Het leuke was dat elke collega een bepaald onderdeel van het 3-daagse programma voor zijn rekening had genomen, vanuit zijn of haar eigen expertise. Van het geven van inhoudelijke leiderschap- en cultuursessies, waarin we onze eigen organisatiecultuur onder de loep hebben genomen, tot het organiseren van een BBQ en bonte avond inclusief pubquiz en karaoke.

Het was interessant om de sessies vanuit de klantzijde te ervaren en je collega’s ‘in actie’ te zien vanuit hun eigen expertise, waaronder verandermanagement, leiderschap, organisatiecultuur, besluitvorming en groepsdynamica. Als consultant werk je het merendeel van de tijd bij de klant en zie je veel collega’s alleen op kantoor op de vrijdag. Het Bootcamp bood daarom de perfecte gelegenheid om op een informele manier bij te praten en nieuwe collega’s beter te leren kennen.

Kortom, ik kijk met veel plezier terug op een succesvolle en enerverende OC&L Bootcamp. En, wie weet ben jij volgend jaar ook van de partij…?!

Annelies Heinen

Business Analyst - Human Capital

Annelies is sinds oktober 2011 werkzaam bij Deloitte Consulting als Business Analyst, binnen de afdeling Human Capital en de service line Organisation, Change & Leadership (OC&L). Ze heeft de master Organisatie, Verandering en Management aan de Universiteit Utrecht afgerond en woont na haar studententijd in Utrecht sinds een aantal jaar in Amsterdam.

Een vliegende start na zes jaar studie

  • Jeroen Mullink
  • 01 juli 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven