#RiskLab13.

  • Rob Muris
  • 31 januari 2013

 

Donderdag 17 januari vond #RiskLab13 plaats; alweer mijn tweede Risklab. Wat gaat de tijd snel. Net iets langer dan een jaar afgestudeerd en alweer 13 maanden werkzaam in het Security & Privacy team van Deloitte. Het afgelopen jaar is zo snel gegaan dat je er nauwelijks bij stil staat hoeveel leuke en leerzame opdrachten we hebben kunnen doen; van penetratie testen, IT Audits, Hacking demonstraties en Hacking As A Service tot aan vraagstukken over cybersecurity.

Tijdens #RiskLab13 heb ik met die opgedane kennis en ervaring hopelijk een mooie bijdrage kunnen leveren aan oplossingen voor vraagstukken van onze klanten. De weken voorafgaand aan dit tweede Risklab hebben we samen met collega’s vanuit verschillende disciplines tijdens zogenaamde "prep sessies" nagedacht over mogelijke oplossingen en vorige week donderdag konden we deze voorleggen aan onze klant.

’s Ochtends vroeg werden we ontvangen in de Beurs van Berlage, waar we met diverse collega`s even konden bijpraten over de afgelopen periode. Na een kop koffie werden we verzocht plaats te nemen in de grote zaal, waar presentator Max Christern en Managing Partner Jacques Buith de dag officieel openden. Onder begeleiding van interne en externe facilitators, gingen we vervolgens met ons team aan de slag om de propositie verder aan te scherpen.

Na de lunch kwam dan eindelijk het moment waarop wij onze propositie mochten voorleggen aan de klant. In een break-out room presenteerde ons team de propositie en discussieerden we met de klant over concrete vervolgstappen. Na afloop van deze sessie keerden we gezamenlijk terug naar de grote zaal, waar de ondertekeningsceremonie plaats vond. Negen CEO’s en CFO’s van verschillende bedrijven ondertekenden de Cyber Resilience principes van het World Economic Forum. Na de afsluiting genoten we van een heerlijk diner en borrel.

#RiskLab13 was weer een geweldig leerzame dag, zoals er veel zijn in je carrière bij Deloitte. Ik kijk nu al uit naar de komende periode waarbij hopelijk weer veel mooie, leuke en uitdagende opdrachten voorbijkomen.

 

 

Rob Muris

Consultant Risk Services

Rob is werkzaam als consultant Security en Privacy op de afdeling Risk Services.

De meest sexy baan van de 21ste eeuw

  • Deloitte Nederland
  • 25 januari 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven