SBR & Deloitte - Een jarenlange fijne samenwerking

  • Stichting Belastingwinkel Rotterdam
  • 11 februari 2014

Al jaar en dag bestaat er een geoliede samenwerking tussen Deloitte en Stichting Belastingwinkel Rotterdam, waar ik graag wat over vertel. Wat is de Stichting Belastingwinkel Rotterdam?

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) is een aan de Erasmus Universiteit verbonden stichting die ten doel heeft de min- en onvermogende burger gratis te helpen met het doen van aangifte inkomstenbelasting en het verlenen van verder fiscaal advies met betrekking tot de inkomstenbelasting. Deze taak wordt vervuld door vrijwillige fiscaal recht en fiscale economie studenten van de Erasmus Universiteit. Zo worden honderden, zo niet een paar duizend burgers geholpen door het jaar heen op de vestigingen door heel Rotterdam en op de jaarlijks georganiseerde Landelijke Aangiftedag in het stadhuis te Rotterdam. We helpen door middel van deze werkzaamheden niet alleen onze cliënten, maar zorgen er tevens voor dat de medewerkers worden opgeleid en hun fiscale kennis blijven vergroten. Niet te vergeten is het contact met cliënten ook een grote leerschool. Met dank aan onder andere Deloitte houden we onze kennis op peil!

Kennis
Door de jaren heen is er een stabiele samenwerking tot stand gekomen tussen Deloitte en de SBR. Zo geeft Deloitte al jaar en dag inhoudelijke cursussen op locatie tijdens het populaire opleidingsweekend. Van persoonsgebonden aftrek tot lijfrente, we spijkeren het allemaal bij! Ook dit jaar staat Deloitte weer gereed, ditmaal in de Maastoren zelf om onze medewerkers klaar te stomen voor alle fiscale avonturen die ze te wachten staat. Altijd leuk bij een avond als deze kennis te maken met ervaren mensen in de praktijk en Deloitte.

LapTOP!
Geen aangiftes zonder laptops! Aan kennis heb je niet veel wanneer je geen laptop tot je beschikking hebt om de aangiftes in te vullen en op te sturen naar de fiscus. Met dank aan Prof. Dr. P. Kavelaars en de Tax recruiters sponsort Deloitte net als vorig jaar ook dit jaar weer 10 laptops om zo onze werkzaamheden voort te kunnen zetten. Uiteraard zijn wij er erg blij mee dat Deloitte door de jaren heen ons blijft steunen op deze manier, waarvoor onze dank. Zo kunnen we meer en meer min- en onvermogenden blijven helpen! 

Stichting Belastingwinkel Rotterdam

De SBR is een organisatie bestaande uit studenten waar Deloitte al jaren mee samenwerkt. Deloitte verzorgt laptops en inhoudelijke avonden om deze studenten te ondersteunen op het gebied van kennis en mogelijkheden.

GES – een internationale uitdaging

  • Stéphanie de Bont
  • 07 februari 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven