Schaakliefhebber en interesse in Deloitte? Meld je aan voor Check meet Deloitte!

  • Nanouk Botman
  • 23 mei 2017
Nanouk

Op 28 september 2016 nam ik deel aan de vorige editie van de Deloitte Inhousedag Schaken. Een erg leuke en informatieve dag. Wil je meer weten over Deloitte en houd je van schaken? Lees dan even verder.

Peter Bommel, de CEO van Deloitte NL, begon met een praatje over Deloitte en er was direct gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen. Het was de eerste keer dat ik in contact kwam met de informele en open sfeer bij Deloitte.

Vervolgens kwam Erik Scherder heel enthousiast vertellen over de hersenen en dat het belangrijk is om de brains te blijven trainen door middel van onder andere schaken. En dat was precies wat we die middag gingen doen: schaken tegen Peter Bommel en Hans Böhm. Veel fanatieke schakers waren er en Hans Böhm was onder de indruk. Niet van mij helaas, want ik was al snel uitgeschakeld. Maar het was een erg leuk potje!

Voordat de borrel van start ging heeft Lara Alma (Recruiter Consultancy Strategie en Operations) nog een interessant praatje gehouden over Deloitte en wat de mogelijkheden zijn voor jou als deelnemer van deze inhousedag. 

Deloitte als werkgever

Door de Inhousedag was ik zo enthousiast geworden dat ik meteen besloot te solliciteren bij Deloitte. De cultuur van Deloitte sprak mij gelijk heel erg aan: open, ambitieus en informeel. Het resultaat is dat ik nu bij Deloitte werk en mijn eerste indruk is helemaal uitgekomen. Ik werk nu bij Business Model Transformation (valt onder Strategy & Operations) en heb het heel erg naar mijn zin. Mochten jullie nog vragen hebben hierover, laat het mij gerust weten. 

Meld je aan voor de eerstvolgende inhousedag

Heb je na het lezen van deze blog interesse in Deloitte? Meld je dan aan voor de eerstvolgende Inhousedag Schaken: Check meet Deloitte dat plaats vindt op donderdag 29 juni 2017 tijdens het Deloitte NK Schaken in Amsterdam. Meer informatie en aanmelden.

Nanouk Botman

BMT

Deloitte Technology Traineeship van start: Laatste kans om te solliciteren!

  • Joep Dekkers
  • 19 mei 2017
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven