Tech @ Deloitte!

  • Lars Frencken
  • 30 december 2013

Een aantal weken geleden ben ik gevraagd om een blog voor deze site te schrijven. Op 29 november heeft er een grootse actie plaatsgevonden binnen Deloitte, waarbij iedereen bij Deloitte Nederland zijn of haar oude laptop mag omwisselen voor een nieuwe laptop!

Eén van de punten waarop Deloitte zich onderscheidt van andere accountantskantoren is het voorop lopen met technologische ontwikkelingen, zowel op het gebied van hardware als software. Een ontwikkeling die ik in de jaren die ik werkzaam ben bij Deloitte aan den lijve heb meegemaakt. Iedereen binnen Deloitte heeft een laptop en smartphone tot zijn beschikking. We kunnen altijd en overal onze klant van dienst zijn op deze manier. Iets wat in het verleden heel anders was, maar wat wel aansluit bij de huidige tijd geest.

Na vandaag ben ik toe aan mijn 3e generatie laptop, wederom een HP laptop na een uitstapje richting Lenovo. De laptops zijn in de loop der jaren kleiner, compacter en sneller geworden en nu ook uitgerust met touch screen en Windows 8! Dit alles om te sluiten bij de technologische ontwikkelingen binnen Deloitte, onder andere met betrekking tot dossierbeheer, rapportgeneratoren en Microsoft Office.

Afgelopen jaar is er een nieuw elektronisch dossier binnen Deloitte geïntroduceerd. De manier waarop dit dossier is opgebouwd sluit aan bij de gewijzigde werkwijze van de accountant in de controle- en samenstelpraktijk. Waar we als accountant vroeger alle posten aan het “afvinken” waren, wordt er nu meer en meer vanuit de klant, de klantprocessen en de klantrisico’s gewerkt. Wat speelt er in de branche bij de klant en waar vestigen we onze specifieke aandacht op.

Binnen MKB Eindhoven hebben wij specifieke kennis op gebied van TMT en Health / Life Tech, waar de gehele regio Eindhoven (en Deloitte) zich op profileert en manifesteert (o.a. aan de Brainport Avenue en High Tech Campus).

Wij begeleiden met een team van professionals (o.a. belastingadviseurs en consultants) (familie)bedrijven op het gebied van IT (ketenoptimalisatie), HRM en strategie.

Gezien de veranderingen die er plaats hebben gevonden in de jaren dat ik bij Deloitte werk en de huidige ontwikkelingen op technologisch-, maatschappelijk gebied en wet- en regelgeving ben ik benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Kortom binnen Deloitte vindt continue verandering plaats en blijf je je verder ontwikkelen!

Lars Frencken

Staff - Audit

Bijna 8 jaar geleden ben ik bij Deloitte komen werken, na kortstondig bij een klein accountantskantoor gewerkt te hebben. In de tijd dat ik werkzaam ben bij Deloitte heb ik mijn AA titel behaald. Buiten mijn werk bij Deloitte ben ik geïnteresseerd in design, films en muziek. Ik bezoek dan ook regelmatig een festival of concert.

Van een studie logistiek naar Deloitte, een logische stap!

  • Kelly Pender
  • 19 december 2013
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven